28

okt

Halloween_Run1
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

Halloween Run by Saucony

Door Tamara Schellekens

Al een paar weken geleden testte ik de nieuwe Saucony hardloopschoenen. En zaterdagavond 26 oktober zette Saucony in samenwerking met Run2Day het centrum van tien verschillende steden compleet op zijn kop met de Run2Day Halloween Run. Meer dan 800 verkleedde en geschminkte “undercover” hardlopers joegen voorbijgangers de stuipen op het lijf. Het was rennen voor je leven met Saucony! Als sport- en fashionjournalistes werden we ook uitgenodigd voor deze leuke en creatieve Ladies Run.

K4_Dames_1

Run2Day Halloween Run 2013

Van 22.00 uur tot middernacht was niemand in het centrum van Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Leeuwarden, Utrecht, Venlo en Zwolle veilig. Ik was erbij in Amsterdam. Fitte zombies, springlevende lijken, spoken sneller dan het licht en fanatieke skeletten gaven de avond van nietsvermoedende voorbijgangers en verbaasde toeristen een verrassende wending. Dat was heel grappig om te zien! Mister DJ vulde de stilte van de nacht met angstaanjagende lekkere beats vanaf een bakfiets. Het was niet te missen; de Run2Day Halloween Run 2013 heeft zijn sporen achtergelaten.

De run van ruim 7-8 km werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De tien Run2Day winkels waren voor deze gelegenheid omgetoverd tot spookhuis en iedereen werd daar voorzien van schmink. Ook dit jaar heeft Saucony weer een zeer geslaagde griezelige run neergezet.

Halloween_Run

Zichtbaar in het donker

Met de Halloween Run is ook de klok gisteren weer één uur teruggezet en dat betekent dat het ’s ochtends weer later licht is en ’s avonds eerder donker. Saucony zorgt er met de ViZiPRO collectie voor dat je ook op deze momenten zichtbaar veilig je workout kunt doen. De feloranje met blauw en koraalroze USB oplaadbare LED jasjes met lichtgevende piping maken dat mogelijk.

NOMAD JACKET 110,- (1)

Prijs & verkrijgbaarheid

De kleding en accessoires van de ViZiPRO lijn van Saucony zijn verkrijgbaar bij o.a. Run2Day. De prijs van het nieuwe ViZiPRO jack is €110,00. Voor meer informatie en verkoopadressen: www.saucony.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.