23

okt

000000
In Sport \ Kleding

Passiescore:

Goldbergh 2013-14

Door Wendy Versteeg

Glamourous, chique en heerlijk over the top: de nieuwe collectie van Goldbergh Winter 2013-14! Check-in in Hotel Goldener Berg ***** en schuif aan bij the-rich-and-famous! Parkeer je stoere 4-wheel drive bij de piste en glijd door het sprookjesachtige berglandschap in je gestroomlijnde Goldbergh-outfit.

De jackets zijn elegant en rijk, versus stoer en sexy! Materialen worden gemixt: wol met nylon en nylon met leer, al dan niet afgemaakt met een mooie bontrand. De stoffen zijn veelal functioneel waterproof en ademend, zodat je look niet op comfort hoeft in te leveren. De kleuren: cool zwart en dusky green afgewerkt met stoere tapes; warme camel tonen, gouden champagne en elegant beige. Crème wit in combinatie met zwart leer in de ski-biker en als je echt wilt knallen: fluoriserend Hot Pink!

0000000

De Alpenweide, met de edelweiss in de hoofdrol, was de inspiratie voor de knitwear: rijke borduurs met applicaties op sweats en slank gesneden T-shirts; grof gebreide vesten en truien met bontaccenten voor een luxe, warm en verleidelijk gevoel. Cool de piste op in je stoere jaquard vest, gevoerd met ademende windstopper, zodat de koude wind je niets kan maken. Maak je Goldbergh filmsterrenlook helemaal af met de nieuwe accessoires in de collectie: gestepte, zachte leren handschoenen in zwart en crème, een chique ski-goggle en majestueuze bontlaarzen.

De winkelverkoopprijzen variëren van €289,- tot €679,- voor de jackets en €299,-  tot €379,- voor de ultra strakke gestroomlijnde skipants. De knitwear ligt tussen de €229,- en de €429,-. Meer informatie vind je op www.goldbergh.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.