2

jan

Samsung Nike
In Sport \ Gadgets

Passiescore:

Goede voornemens: lekker hardlopen met de nieuwe app van Nike

Door Tamara Schellekens

Eigenlijk vind ik dat altijd wel fijn. Het begin van een nieuw jaar. Het maken van nieuwe voornemens…Sinds een paar maanden loop ik regelmatig hard en ik heb voor mezelf ambitieuze doelstellingen gesteld in 2014.

Hardlopen-moederdag

Nike heeft nu een hele leuke nieuwe trainingsapp: de vernieuwde gepersonaliseerde N+TC app voor een wereldwijde fitness community van 11 miljoen leden. De vernieuwde Nike+ Training Club app is als het rijk van Karel de Grote; daar gaat de zon nooit onder. Terwijl de ene sportster in Amsterdam slaapt, trekken anderen in Noord-Amerika de veters van hun sportschoenen aan en gaan aan de slag. Uren later vindt het omgekeerde plaats. Het maakt niet uit waar deze sportsters zich bevinden, de N+TC app is er altijd om ons als Passievrouwen te verbinden en ze aan de gang te houden. Met een nieuwe Nike+ stimulans en een aantal frisse updates in januari werkt de app als een echte Personal Trainer, gewoon in je broekzak. De app begrijpt en motiveert 11 miljoen leden van de Training Club wereldwijd. En de club groeit snel.

De app is nu nog persoonlijker geworden door een aantal nieuwe kenmerken. Je kunt de trainingsprogramma’s van vier weken opzetten en de workouts daarin personaliseren. Bovendien kun je de workouts apart downloaden, wat meer invloed geeft op de inhoud van hun app.

Vier weken trainen

Samsung Nike

Het is de taak van een personal trainer om jou als sporter te motiveren en de workouts aan te passen wanneer het programma verouderd raakt. De N+TC app doet dat ook door het aanbieden van een vier weken durend trainingsprogramma, waarmee je toegewijd blijft aan je doel om slank, afgetraind of sterk te worden. De trainingen zijn zo stimulerend dat vrouwelijke sporters zich altijd in het zweet werken, zelfs op de dagen dat ze eigenlijk niet zoveel zin hebben.

Workouts apart downloaden

De N+TC app bevat meer dan 100 nieuwe workouts. Een aantal van die workouts zijn compleet nieuw, de rest heeft een update gekregen uit de eerdere versie van de app. Deze workouts houden de atleten de komende maanden flink bezig, toegewijd en enthousiast.

Eén met Nike+ Running
Hardlopen is de basis van bijna iedere training, de vernieuwde N+TC app biedt de mogelijkheid om je hardloopactiviteiten te koppelen aan je NTC-trainingen en mee te nemen in je vier weken durende trainingsprogramma. De basis van deze integratie ligt in de bekende Nike+ Running app, waarbij je als vrouwelijke sporters helpt om je routes, afstanden en verbrande calorieën bij te houden. Daarnaast neemt de N+TC App deze cijfers mee in de totale resultaten van de N+TC app. Bovendien worden nu al je behaalde punten in de N+TC app, Nike+ running app en je verzamelde NikeFuels aan elkaar gekoppeld. Hierdoor kun je al jouw resultaten nog beter kunt meten.

Mijlpalen en het delen ervan
Al het harde werk moeten we belonen. Zodra je een programma hebt afgerond, of een bepaald doel binnen een training voorbij hebt bereikt, verdien je een mijlpaal. Deze mijlpalen kun jedelen, maar ook afgeronde workouts en motiverende berichten via social media.

De Nike training Club is wereldwijde club, met vrouwelijke atleten van over de hele wereld. De nieuwe N+TC app zal beschikbaar zijn in 8 talen, voor zowel Android als iOS. Je kunt de app vanaf nu gratis downloaden. Voor meer informatie bezoek Nikeinc.com.

 

 

1 Reactie

Pascalle

5 januari, 2014 om 14:22

Ik heb deze app al heel lang op mijn telefoon staan maar heb er weinig mee gedaan. De nieuwe update dat je de running sectie hieraan kunt koppelen is wel heel positief en ook dat de programma’s verandert zijn. Dus ik geef de app een nieuwe kans… en mijzelf ook 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.