10

dec

Je digitale coach 2
In Sport \ Gadgets

Passiescore:

Sportieve cadeautjes voor kerst

Door Redactie

Gelukkig is het weer nog mooi en wordt het aangeraden om lekker met dit weer naar buiten te gaan om te sporten. Helaas kunnen we op dit moment niet alle sporten uitoefenen dan we zouden willen zoals de teamsporten voor volwassen in competitie- of wedstrijdverband buiten je eigen club om, maar hopelijk komt daar snel verandering in. Gelukkig kunnen we nog wel heel veel andere sporten. Het is bewezen dat iedere dag dertig minuten in de buitenlucht enorm helpt voor je humeur, positiviteit en beweging. De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken. We genieten van de kerstsongs op de radio en iedere avond leuke programma’s op televisie. Misschien om een cadeautje te vragen voor kerst op sportief gebied? In dit artikel zetten we de leukste cadeautjes en gadgets op een rijtje.

Telefoonhouder

Heb je dat ook dat je lekker wilt fietsen, maar tegelijkertijd ook je kilometers wilt bijhouden? Of de ideale route wilt bepalen? Maar fietsen met een telefoonhouder van bikevision is dan de oplossing! je kunt veilig fietsen, toch naar leuke muziek luisteren en ook de juiste route kiezen.

Activity tracker

Iets wat heel hoog op mijn verlanglijstje staat voor kerst is een activity tracker. Ik probeer een aantal keren per week minimaal 5.000 stappen te lopen en vind het bijhouden met een mobiele telefoon toch minder handig. Vaak leg ik de telefoon neer en dan heb ik aan het einde van de dag nog steeds niet het idee hoeveel stappen ik nu heb gezet. Ik zou daarom zo’n uitgebreid sporthorloge willen die tegelijkertijd alles meet: je hartslag, stappen, maar tegenwoordig heb je ook echt uitgebreide horloges die zelfs je zwangerschap monitoren.

Je digitale coach 2

Thuis trainen

Als je thuis wilt oefenen met halters en gewichten heb je enorm veel keuze om thuis je eigen sportprogramma af te werken. Je hebt zelf een breed assortiment aan kettlebels, halterstangen, dumbbells of gewichten in verschillende maten.

Meer zen

Als je thuis in alle rust wilt bijkomen, is een zen yogamat ook een leuk cadeau. Zet een relaxte yoga of meditatiemuziek op en geniet van jouw me time momentje. Kopje thee erbij, wellicht een diffuser met verkwikkende geuren en een rustige kamer waarbij jij weer helemaal tot rust komt tijdens jouw eigen geniet- en verwenmomentje. Een sportief maar ook verwencadeautje is een muziekbox voor tijdens het sporten of een lekker kussen. Het gaat natuurlijk niet alleen om wat je geeft, maar ook hoe je het cadeau geeft. Daarom is het leuk verpakken van het cadeautje al een kunst op zich. Je kunt er een liefdevol pakketje van maken met een geurkaars erbij of iets anders persoonlijks wat aanspreekt.

Mutsen en sokken

Ongetwijfeld handig voor dit seizoen en ook leuk voor onder de kerstboom! Een mooie muts voor de wintersport of een lekkere wandeling in het bos. Je kunt ook leuke sokken inpakken of een lekkere warme trui. Heel veel keus op dit moment! Of kies jij voor een echte foute kersttrui?

Heb jij alle sinterklaas en kerstcadeautjes al in huis of besteld? Tijd om na te denken en te bestellen want de online bezorgsinterklaas heeft ook tijd nodig! Heel veel plezier alvast!

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.