18

apr

Ulla
In Sport \ Sporten

Passiescore:

Sporten die je gemakkelijk op 1,5 meter kunt doen

Door Redactie

In deze tijd word je creatief met sporten. Welke sporten kun je nog wel beoefenen in de komende maanden? We zetten voor jou de leukste sporten op een rijtje. Wat is jouw favoriet op dit moment of vind je het juist fijn om even helemaal niet te sporten?

# Tennis

Je kunt genoeg afstand houden met tennis. Maar de tennisverenigingen en tennisparken zijn in ieder geval t0t en met 28 april gesloten. Ook de KNLTB-competitie voor het voorjaar is afgelast. Maar misschien kun je straks wel een wedstrijd spelen op de tennisbaan. Dit is in ieder geval een sport die goed te doen is zonder lichamelijk contact.

# Hardlopen

Het aantal hardlopers groeit exponentieel. In het straatbeeld zie je veel mensen buiten lopen. Wat is er lekkerder om een rondje te lopen met jouw favoriete muziek op je telefoon? Je doet je telefoon gemakkelijk in met een van de Galaxy S20 Plus telefoonhoesjes. Je gebruikt jouw favoriete Spotify playlist en gaat lekker bewegen op de deuntjes van jouw muziek. Ik ben benieuwd hoe lang je dit vol houdt!

sport-in-de-regen

# Wielrennen

Als je gepaste afstand neemt, is wielrennen ook zeker een optie. Je kunt bijvoorbeeld op tijd rijden. Als je maar uit kijkt dat je niet in een te dicht bevolkt gebied komt of dat iedereen deze route gaat rijden.

# Denk- en behendigheidsporten

Snooker en schaken behoren ook officieel tot de sporten. Dit zou ook zeker een keuze kunnen zijn voor de weekenden.

# Touwtje springen

Iets waar je meteen misschien niet aan denkt, is touwtje springen. Maar ook hierbij kun je door middel van een touw voldoende afstand nemen. En je kunt afwisselen met springen, draaien en er allerlei leuke spelletjes aan koppelen door bijvoorbeeld een ranglijst en je conditie bij te houden.

# Skeeleren

Tijd om je skeelers weer uit het stof te halen! Dit is ook een individuele sport, die je goed kunt oppakken in deze tijd. Heerlijk om in het zonnetje in jouw buurt een tochtje te gaan maken. Het gaat net iets harder dan hardlopen dus je kunt verder komen. Ik vind persoonlijk skeeleren net als schaatsen een beetje eng. Maar wie van jullie durft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.