13

sep

Advertorial dagaanbiedingen 1
In Sport \ Gadgets, Kleding, Sporten

Passiescore:

Mijn must haves om te sporten

Door Tamara Schellekens

De vakantie is nu echt voorbij. De scholen zijn begonnen. De herfst komt eraan. Ik moet zeggen dat ik daar wel even aan moet wennen na een heerlijke zomer met heel veel reizen, gezelligheid, varen, BBQ-en en lekker eten. Eigenlijk ga ik het stiekem best wel missen. Ik krijg een ritme, ga weer naar school, geef les en af en toe een weekendje weg. Op zich viel de weegschaal best mee. Na alle reisjes was ik niet bijzonder veel aangekomen. Toch heb ik de behoefte om mijn levensstijl te laten analyseren en hulp te zoeken bij een personal trainer. Afgelopen vrijdag heb ik de eerste intake gehad en deze week ga ik echt beginnen! 

Al een tijdje zou ik graag willen weten hoeveel stappen ik loop, hoeveel uur ik slaap, hoeveel ik per dag beweeg. Een activity tracker staat op mijn lijstje en is één van mijn eerste aankopen, die ik ga doen. Inzicht of ik genoeg beweeg, voldoende diep slaap, ik zou wel eens willen weten of ik daar iets beter in kan zijn.

Dagaanbiedingen 3

Ook neem ik me voor om minimaal een keer per week met een vriendin een lange wandeling na het eten te maken. Een lekkere warme sporttrui om ‘s avonds in de wind te lopen. Toch best handig om te kijken op de website van dagaanbiedingen omdat ik het best prettig vind om een goede prijs te betalen. Een lekkere felle trui spreekt me aan en is ook herkenbaar als ik ‘s avonds op straat loop.

Dagaanbiedingen 1

Nieuwe sportschoenen staan ook hoog op mijn verlanglijstje. Ik merk dat mijn oude schoenen toe zijn aan vervanging. Van die gemakkelijke wandelschoenen met lekkere zool zodat ik met gemak vijf tot tien kilometer mag lopen. En als beloning? Een leuke vakantie tijdens de herfstvakantie! Gelijk maar even kijken waar de volgende bestemming naar toe gaat. Want na een inspanning mag je toch best worden beloond?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.