2

okt

496573_211775
In Sport \ Kleding

Passiescore:

Reebok x Les Mills Sportoutfit

Door Redactie

Een tijdje terug heb ik mee mogen doen aan de nieuwe fitnessinnovatie van Reebok en Les Mills. Het artikel over dit evenement stond al online. Bij dit evenement heb ik een aantal kledingstukken mogen dragen en accessoires mogen gebruiken, waar ik jullie graag wat meer over vertel.

 IMG_5941

Shirt

Het shirt wat iedereen droeg, was niet heel bijzonder. Het is een zwart shirt met zwarte letters erop. De naam van het evenement staat op de voorkant en de verschillende steden (Londen, Antwerpen, etc.) waar het evenement al gehouden is, staan op de achterkant. Ik draag de maat M, mijn normale maat.

Sportlegging (ongeveer €50,-)

Natuurlijk is een broek belangrijk. De laatste tijd zijn de sportleggings steeds meer een trend. Ook Reebok en Les Mills hebben verschillende, ontzettend leuke sportleggings. Zelf heb ik een zwarte met een grijs stippenpatroon, maar er waren ook leggings met alle kleuren van de regenboog. Erg leuk om alles door elkaar te zien! Ik vond de legging erg fijn om in te sporten. Hij is niet heet en zakt niet af: gewoon erg fijn! De broeken zijn one size.

Reebok x Les Mills sportschoenen (€100,-)

Zonder goede schoenen, kun je natuurlijk niet goed sporten. Ook hier zijn natuurlijk verschillende soorten van. Ik heb zwarte schoenen met gele details en ik vind ze erg leuk. Ze lopen dan ook echt ge-wel-dig! De zool is heel comfortabel  en ondersteunt je voet heel goed. De schoenen zijn erg zacht, je kunt ze goed vastmaken (echt zo strak als je wil!) en ze zijn niet zwaar aan je voeten. Hele fijne sportschoenen, die ik zeker vaak ga gebruiken!

Als laatste heb ik een bidon en een sporttasje gekregen, om je fitnessuurtje compleet te maken.

Ik ben erg blij met de sportoutfit. Ik zocht al langer goede schoenen en een sportlegging, omdat ik deze nog nooit had geprobeerd. Zoals ik al eerder noemde, staat er al een artikel over het evenement online. Ga dat artikel zeker even lezen, want het was echt een hele ervaring!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.