6

dec

Koos van der Beek

Passiescore:

Een verwenmomentje: haarverzorging

Door Tamara Schellekens

Naar de kapper gaan is een momentje voor jezelf. Wij als Passievrouwen vinden het belangrijk om ons lekker te laten verwennen. Vandaag vertellen wij (Wendy en Tamara) jullie onze geheimen hoe wij onze haren verzorgen. Want als je 40 jaar bent, dan is het van uitermate belang om er goed uit te zien en af en toe wat bij te kleuren. 

Ik (Wendy) verf mijn haar haar haar om de zes weken. Dan laat ik tenminste de uitgroei verven. Daarnaast stijl ik mijn haar dagelijks. Het is daarom belangrijk om goede verzorgingsproducten te gebruiken. Daarnaast moet ik er op letten mijn stylingstools niet te gebruiken. Vele tools hebben een maximale stand van 230 graden, maar ik zet hem maximaal op 190 graden want dat is voldoende. Een keer per week gebruik ik een maskertje en dat smeer ik niet op mijn hoofdhuid. Dan krijg je sneller vet haar en ik wil juist wat volume.

Haarverzorging

Vanmorgen heb ik lekker een haarmaskertje gebruikt. Ik gebruik wekelijks een haarmasker om mijn lokken in conditie te houden. Ik breng een masker eigenlijk altijd aan tot onder Mn oren anders wordt mijn haar vet. De punten zijn wanneer je het simpel bekijkt het oudste deel van onze haren vandaar dat ze wel wat meer verwend mogen worden.
Ik laat een masker meestal zo’n 10 à 15 minuten intrekken en om het z’n werk goed te laten doen,
wikkel ik een warme handdoek om mijn hoofd. Op deze manier stimuleer je de werking. Daarna spoel ik het masker met warm water en droog ik het daarna met een föhn en stijltang. Ook tijdens het stijlen is het belangrijk om je haren eerst in te smeren met een product dat het haar beschermt tegen de hitte van de tools. Ik gebruik een lichte olie die tevens zorgt voor voeding en glans: handig! Regelmatig koop ik mijn haarverzorgingsproducten via Koos van der Beek.
Koos van der Beek

 

De kapper is voor mij een moment dat ik even tot mezelf kom. Ik kies er dan ook voor om mijn haar te laten wassen, uitgebreid te laten masseren, te knippen en te stylen. Een keer in de drie weken ga ik naar de kapper. En gemiddeld laat ik een keer per twee maanden mijn haren spoelen en soms de uitgroei bij verven. Daarnaast was ik mijn haren iedere dag. De kapper adviseert omdat niet te doen, maar ik voel me er niet prettig bij als ik ze niet iedere dag was. Het geeft me meer een “schoon” gevoel. Daarnaast gebruik ik één keer per week een conditioner en zou ik eigenlijk wat vaker een maskertje moeten nemen. Misschien is dat een goed voornemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.