11

jun

kruid
In Beauty \ Geuren

Passiescore:

Kruidvat: The Master Perfumer

Door Wendy Versteeg

Kennen jullie de geuren van The Master Perfumer die verkrijgbaar zijn bij Kruidvat? Deze succesvolle en exclusieve geurenlijn met ingrediënten van de hoogste kwaliteit is ontwikkeld door wereldberoemde parfumeurs met een fijne neus. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces van evalueren, verfijnen en bewerken vooraf gegaan. Er zijn onlangs vier nieuwe geuren aan het assortiment toegevoegd waarover ik je vandaag meer vertel.

Met de nieuwe geuren van The Master Perfumer kan de zomer pas echt beginnen! Met Absolute Iris N°39 en Jasmin Blush N°31 voor dames en White Leather N°17 en Azur Fresh N°34 voor heren zorgt Kruidvat in geur en kleur voor een hoge dosis vrolijkheid. De geuren zijn gebouwd uit een perfecte harmonie van noten en akkoorden, wat The Master Perfumer het verleidelijkste maakt. Overigens bevat het assortiment al een heleboel heerlijke geurvarianten: Black Vanilla, White Lily, Amber, Orange Blossom, Black Wood, Blue Spice, Cherry Bloom, Marine Aqua, Rose, Violet Orchid, Black Musk, Grey Fougere en White Cedar.

kruidvat 2

Een van de nieuwe dames varianten is de Absolute Iris N°39. De geur is een fris, geurbouquet van diepe iris en jasmijn, aangevuld met een mix van oranjebloesem, patchouli en muskus. Perfect voor de stijlvolle en sensuele vrouw. Jasmin Blush N°31 is een verleidelijke geur door de combinatie van jasmijn, roos en amber. Dit maakt deze eau de toilette onweerstaanbaar en magisch. Ik draag deze geur erg graag!

kruidvat 4

Voor heren is er nu ook de White Leather N°17 variant. White Leather is een elegante mix van leder, wierook en vetiverolie. Een gedurfde en eigentijdse herengeur die hoge ogen zal gaan gooien. Ik vind deze variant persoonlijk zeer geslaagd. Azur Fresh N°34 bevat een stimulerende mix van citrusvruchten, ceder en muskus. Deze zorgen voor een puur gevoel van frisheid, een aromatische en verkwikkende herengeur.

kruidvat

De nieuwe geuren zijn exclusief verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen. De dames en heren eau de toilettes uit The Master Perfumer collectie zijn van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. De verkoopprijs is € 7,99 voor 50ml damesgeuren en 100 ml herengeuren. Alle damesgeuren zijn ook verkrijgbaar in tasvariant (15ml) voor € 3,49. Neem voor meer informatie even een kijkje op www.kruidvat.nl

Totaal 2 reacties

Jaspers veerle

18 juli 2023 om 10:42

Is nr. 18 (cherry bloom) van the masterperfumer nog te verkrijgen,,,,ben echt hopeloos op zoek.

Mvg, veerle Jaspers

Beantwoorden

Ka

19 september 2023 om 09:06

Ik volg… Baal zeker dat deze er niet meer bij zit.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.