12

dec

img_6926
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Rituals Winter Protection 2-in-1 Face & Lips SPF 30

Door Wendy Versteeg

De winter komt eraan: het seizoen waarin we genieten van prachtige winterdagen en onze winterrituelen. Het is ook de tijd waarin we door de weersinvloeden last krijgen van een droge huid en schrale, pijnlijke lippen. Rituals komt met een handige 2-in-1 verpakking; in de tube zit een beschermende gezichtscrème en in de dop een lippenbalsem. Kijk: dat noemen wij ideaal!

Bescherm je gezicht en lippen tegen weer en wind met de nieuwe Winter Protection 2-in-1 SPF 30 (€ 12,50) van Rituals. De crème bevat een krachtig, natuurlijk antioxidantencomplex op basis van biologische witte thee, vitamine E en ginkgo biloba. Deze ingrediënten helpen de huid te beschermen tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering, die worden veroorzaakt door uv A- en B-straling.

img_6927

De lippenbalsem is gemakkelijk aan te brengen en bevat karitéboter om droge lippen intens te hydrateren. De speciale water-in-olie formule maakt het product sneeuw- en koudebestendig. Een ideaal product voor tijdens de wintervakantie. Ik heb het de afgelopen dagen behoorlijk koud gehad en heb de lippenbalsem goed kunnen testen. Ik vind veel zwaardere balsems erg vettig aanvoelen en bovendien een witte waas achterlaten. Dat doet deze variant niet. De smaak is trouwens neutraal en comfortabel.

img_6926

Een van de ingrediënten die ik even nader wil toelichten is Ginkgo Biloba. het woord stamt af van het Chinese woord Yinhing. Yin betekent zilver en hing: abrikoos.  De vrucht van Ginkgo Biloba, die we in het westen nauwelijks kennen, lijkt op een abrikoos. Tijdens de ontploffing van de atoombom in Hiroshima stonden er ginkgobomen op enkele honderden meters afstand van waar de bom neerkwam. De bomen verbrandden volledig. Maar na enige tijd ontsproten de bomen weer en wordt één ervan thans ´drager van de hoop´ genoemd. Dat toont de ongekende kracht van de ginkgoboom

Dit product is enorm handig en bovendien gemakkelijk mee te nemen in jou (reis)tas. Je kunt hem door de vrolijke kleur niet missen! Deze en alle andere Rituals producten zijn verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com.

Totaal 2 reacties

Daniëlle

6 december 2017 om 21:45

Hee even een vraagje; is deze combo ook geschikt voor wintersportvakantie en zo ja heb je het linkje van dit product want ik kan deze niet vinden op de website. Alvast bedankt!

Beantwoorden

Shirley leclaire

8 maart 2018 om 15:50

Heel goed product! Gebruik het altijd in de winter en tijdens koude dagen. Het helpt tegen een droge en schrale huis en huidveroudering. Alleen jammer dat er geen grotere variant van bestaat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.