4

okt

Rimmel 3
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Rimmel Stay Matte Lip Colours

Door Tamara Schellekens

De nieuwe Stay Matte liquid lip colours van Rimmel zijn enorm fijn en geeft gelijk met het eerste laagje een ongelofelijke in het oog springende kleur die die wel twaalf uur blijft zitten. 

De kiss-proof, touch-proof en waterproof vloeibare lipstick is opgewassen tegen jouw non-stop lifestyle zonder dat het vervaagt of uitloopt. En de lichtgewicht textuur voelt zo prettig aan dat je het na het aanbrengen gewoon vergeet. Kijk: dat klinkt toch geweldig?

Rimmel 2

Ik heb behoorlijk wat liquid matte lipsticks getest en ik moet bekennen: deze voelen echt zacht aan en minder droog in vergelijking tot andere varianten. De formule droogt snel en blijft lang op je lippen zitten. Ik red de twaalf uur niet maar zeker wel een uurtje of acht. Daarna vind ik het toch fijn om mijn lippen even bij te werken. 

Hieronder zien jullie vier tinten: 210 – Rosé & Shine, 700 – Be My Baby, 810 – Plum This Show en 830 – Blue Iris.

Rimmel 1

Mijn favorieten zijn de Rosé & Shine en de Plum This Show variant.

Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Color is voor € 6,99 te koop bij diverse drogisterijen. Een mooie prijs voor een zeer prettig product. 

Rimmel 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.