10

aug

huis 2
In Lifestyle \ Interieur

Passiescore:

De leukste tips en trends in woondecoratie

Door Redactie

Ik ben dol op interieur. Mijn huis is een mix van Scandinavisch met industrieel en modern. Nog niet zo lang geleden heb ik een van de muren behangen met een groen krokodillen behangetje dus je kunt wel spreken van trendy. Mijn persoonlijke favorieten zijn zwart, hout, grijs en groen. Deze winter zien we gelukkig weer veel kleur maar ook zien we veel sobere tinten.

Ik ken mensen met prachtige grote huizen die veel witte muren hebben. Dat is niet helemaal voor mij weggelegd. Ik houd wel van een beetje warmte en dat voeg je vaak toe door gebruik van kleur. Zelf vind ik het erg leuk om af en toe wat kussen toe te voegen of juist te verwijderen en soms haal ik een kleurtje uit mijn interieur om vervolgens een nieuwe toe te voegen.

huis

Voor mijn ramen hangen rolgordijnen. Dat heeft momenteel vooral te maken met de zon. Mijn grijze gordijntjes zijn verduisterend en dat is natuurlijk wel zo prettig wanneer de temperaturen oplopen of wanneer het vroeg licht is. Ook voor de kinderkamers is dat extra fijn. Ik heb op maat gemaakte rolgordijntjes laten maken.

Op de afbeeldingen zien jullie allemaal mooie raampartijen. Ik houd ervan, ik heb zelf een balkonnetje aan mijn huiskamer en dus veel raamwerk, heel gezellig en prettig om contact te hebben met ‘buiten’. We komen wederom veel grof geweven stoffen tegen en mooie gordijnen. Op de afbeelding in het midden vind ik het heel erg mooi dat er gebruik is gemaakt van zowel overgordijnen als een plooigordijn in dezelfde tinten.

Interieur is en blijft voor de gewone mens een leuk spele-dingetje. Natuurlijk zijn er mensen die er veel meer verstand van hebben dan wij maar met een beetje fantasie en een paar leuke woonwinkels kom je al een heel eind. Zijn jullie van plan binnenkort iets aan jullie woondecoratie te veranderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.