10

dec

Cocksring 2
In Lifestyle \ Special

Passiescore:

Zo houd je je relatie leuk

Door Redactie

Ben jij nog net zo verliefd als 10 jaar geleden? Heb je nog vlinders in je buik? Als je al jaren een relatie hebt, kan het soms een sleur worden. Iedere avond met elkaar op de bank. Met deze vijf tips houd je je relatie leuk, spannend en afwisselend. 

1. Samen lachen

Humor is zó belangrijk. Gaat het even niet zo lekker? Heb je problemen? Probeer te relativeren en elkaar op te vrolijken. Koop een klein en grappig cadeautje. Help elkaar door deze iets moeilijkere tijd heen. Drink samen een glaasje wijn, ga bij leuke vrienden op bezoek en en bekijk een serie die jullie allebei leuk vinden.

2. Juiste verwachtingen

Verwacht je dat je man of vriend een afgetraind lichaam heeft en dat hij zeven keer per week in de sportschool is? Wil je een perfecte vader voor je kinderen? Het is leuk als jouw vriend, man of partner helemaal aan jouw verwachtingen voldoet, maar wees realistisch. Geef af en toe een kleine tip. Eet je graag in een bepaald restaurant? Verwacht niet te absurde dingen van je partner want daar gaat je relatie van kapot. Een man die lief, charmant, zorgzaam, begripvol, het leuk vindt om te winkelen en stoer is? De droomman bestaat niet. Zonder dat stellen het door hebben, komt de relatie onder druk te staan als de verwachtingen te veel uit elkaar lopen. Ga na of jouw verwachtingen realistisch zijn.

Cocksring 2

3. Variëren en elkaar beminnen

Er is veel onderzoek gedaan naar relaties en seks. Als je een gelukkig seksleven hebt, ga je gelukkiger door het leven.  Zo af en toe is het prettig om het met dezelfde routine te doen. Variatie in de slaapkamer is belangrijk. Als je elkaar al langer kent, weet je wat iemand lekker vindt. Experimenteer met bijvoorbeeld een cockring zodat de opwinding toeneemt.

4. Aan jezelf werken

Ben je tevreden met jezelf? Voel je fijn op dit moment? Ga dat met jezelf aan de slag. Zorg ervoor dat je een leuk leven hebt en dat je leuke dingen doet. Dat maakt het leven aangenamer en je relatie vanzelfsprekend ook. Met veel zelfvertrouwen maakt het een relatie ook gemakkelijker.

5. Blijven communiceren

Heb je dat ook wel eens dat je je man of vriend niet begrijpt? Mannen willen communiceren om informatie uit te wisselen. Vrouwen hebben veel meer behoefte om de connectie te leggen, het onderlinge band sterk te maken en het gevoel duidelijk te maken. 

Cocksring 1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.