8

aug

IMG_7080
In Beauty \ Bad en douche

Passiescore:

Klassieker voor jouw huid: Aleppo zeep

Door Redactie

Nog voor onze jaartelling gebruikte Cleopatra zeep uit Aleppo om haar huid mooi en fluweelzacht te maken. Aleppo Soap Co maakt zeep op precies dezelfde ambachtelijke manier als dat in de oudheid gebeurde: natuurlijk en zonder palmolie. Prachtige, handgemaakte zepen uit Syrië met olijfolie en reinigende en ontsmettende laurierbesolie om de huid tot rust te brengen.

Behalve de traditionele zeepblokken maakt Aleppo Soap Co ook vloeibare zeep voor de handen of onder de douche, shampoo, handcrème & bodylotion van olijf en laurier. Een heerlijke, nieuwe range met een fijne geur en de mooiste beautyhistorie ter wereld. Ik testte een aantal van deze mooie producten voor jullie en ga natuurlijk mijn bevindingen met jullie delen.

Olijfolie en laurierbesolie werken samen om de huid te verzorgen en heerlijk zacht te maken. Naast de Olijf & Laurier Aleppo zeep €4,95 voor in huis, tuin en keuken, die jullie op de afbeelding zien zijn er ook zepen met een hoger percentage laurierbesolie. 12% Aleppo Zeep maakt de huid fluweelzacht, 20% Aleppo Zeep is extra mild en ideaal voor de droge, snel geïrriteerde en gevoelige huid en de exclusieve 30% Aleppo Zeep is de rijkste formule die helpt acne, psoriasis of eczeem te verminderen – ook ideaal voor de overgevoelige huid.

IMG_7081

Gebruik jij liever vloeibare zeep? Kies dan voor de Olijf & Laurierzeep met 12% laurierbesolie (€11,50 – 500ml). Super handig voor in de keuken, bij het fonteintje in de wc of lekker in de douche.

Na het handen wassen kun je lekker smeren want de want de Handcrème Fleur de Laurier (€10,95 – 75ml) bevat een basis van amandel-, olijf- en biologische laurierbesolie met karitéboter is extra voedend en beschermend met een hoog gehalte aan essentiële vetzuren en vitamine E. De formule ruikt heerlijk en trekt enorm snel in de huid waardoor je al snel weer door kunt gaan met jouw dagelijkse bezigheden.

IMG_7080

De Bodylotion Fleur de Laurier (€13,50 – 200ml) uit dezelfde lijn is ook erg fijn. De geur van laurierblad geeft een lenteachtig gevoel, terwijl de huid perfect gehydrateerd en ontzettend zacht wordt. Ik gebruik de bodylotion nu een weekje en ben echt heel blij met de formule die zorgt voor veel hydratatie en een zachte huid.

Aleppo zeep wordt in Nederland door Savon de Provence op de markt gebracht en is zowel online verkrijgbaar als bij de betere concept stores, cadeau- en natuurwinkels of drogist. Voor verkoopinformatie klik je hier. De producten met olijf en laurier zijn plantaardig, zonder chemische toevoegingen, kleurstoffen, parfum, palmolie, oplos- of conserveringsmiddelen en biologisch afbreekbaar. De range is duurzaam, hypoallergeen en milieuvriendelijk. Kortom: zeer zeker het proberen waard.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.