6

aug

IMG_7079
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Zonnebrandproducten van Ladival

Door Redactie

Ook kinderen en volwassenen met een kwetsbare, zongevoelige huid kunnen met de producten van Ladival veilig genieten van de zon! De zonnebrandproducten van Ladival bieden een betrouwbare en snelle bescherming tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering en zijn vrij van onnodige ingrediënten. Ladival staat voor zuivere zonbescherming. Ik gebruik dit merk nu voor het tweede jaar en het bevalt mij uitgetekend.

Mensen met een gevoelige huid kunnen heftig reageren op zonlicht. De huid begint te jeuken en ook kunnen er blaasjes en rode bulten ontstaan. Parfums en emulgatoren (mengstoffen), die in veel zonnecrèmes en verzorgingsproducten zitten, kunnen de allergische reactie versterken. Ik heb zelf geen extreem gevoelige huid maar wel heel veel moedervlekken , waardoor voorzichtigheid geboden is. Daarnaast is mijn huid licht van kleur.

Ladival biedt snelle en veilige zonbescherming voor mensen met een gevoelige huid en voor kinderen; een intensief verzorgende zonnebrandgel die vrij is van irriterende vetten, parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ladival zonnebrand is speciaal ontwikkeld voor de huid die overgevoelig reageert op zonlicht. De producten bieden een betrouwbare (hoge) en snelle bescherming tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering.

IMG_7079

Alle Ladival-producten zijn op waterbasis: alle niet in water oplosbare oliebestanddelen, zoals UV-filters, zijn fijn verdeeld. De samenstellingen zijn watervast en beschermt direct na het aanbrengen. Met hoogwaardige UV-filters, zoals een IR-A beschermingscomplex met anti-oxidanten. Ladival is dermatologisch getest. Allantoïne kalmeert de huid en bevordert celregeneratie, vitamine E werkt verzorgend.

Nog even een kleine uitleg: UV-B is de belangrijkste oorzaak van zonnebrand, UV-A en UV-B kunnen op lange termijn huidkanker veroorzaken en te veel UV-A en IR-A vermindert de elasticiteit van de huid, waardoor die veroudert en uitdroogt en er vroegtijdig rimpels ontstaan.

Ik start de zomer altijd altijd met een Ladival Zongevoelige Huid SPF50+, helemaal wanneer ik naar het buitenland ga. Maar nu de zomer in ons eigen land behoorlijk heftig is was ik de afgelopen dagen genoodzaakt ook te starten met een factor 50. Daarna stap ik altijd over op de Zonnebrand Spray met een SPF 30. Deze spray is enorm fijn omdat hij niet vet aanvoelt en lekker snel intrekt. Ik ken een heleboel mensen die de geur van zonnebrand niet als prettig ervaren: ik ben daar een van. Daarom vind ik het extra fijn deze producten te gebruiken. Vergeet vooral niet om na het zonnen de Ladival Aftersun Gel Zongevoelige Huid te gebruiken. Speciale zorg na het zonnen is erg belangrijk. Het zal je huid verkoelen en weer tot rust brengen. Erg fijn!

IMG_7078

Nog even dit: Mijd de zon tussen 11.00 en 15.00 uur, ga niet in een keer te lang zonnen, draag bedekkende kleding, zet een zonnehoed en een zonnebril op, maar wat je ook doet… houd je huid gezond en gebruik goede zonbescherming.

Hoe goed een zonnebrandcrème je beschermt, kun je aflezen aan de Sun Protection Factor (SPF). Deze factor, die vaak prominent op de verpakking staat, geeft aan hoeveel keer langer je in de zon kunt zitten met bescherming dan zonder bescherming. Kun je normaal maar kwartier in de zon zitten zonder te verbranden, met factor 10 kom je uit op 150 minuten. De SPF-aanduiding heeft overigens alleen betrekking op de doeltreffendheid van de ultravioletfilter UV-B in de zonnebrandcrème.

Ladival heeft een ruim assortiment aan enorm fijne producten, ook speciaal voor kinderen. Neem zeker een keertje een kijkje op de website voor veel meer informatie en vergeet jezelf niet te beschermen. Drink ook voldoende water en bedenk je dat je liever langzaam en bedachtzaam gaat bruinen in plaatst van dat je jouw huid onherstelbaar beschadigd met verkeerde producten, te lang en onverstandig zonnen etc.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.