22

nov

vday-3-mini
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Tips om je huid en haar te verbeteren

Door Redactie

Als de jaren gaan tellen, kan je lichaam ook veranderen. Je wordt ouder, je krijgt rimpels, je haar wordt dunner en je borsten gaan hangen. Hoe belangrijk vind jij je uiterlijk? Heb je er wel eens over nagedacht om daar wat aan te (laten) veranderen? Het is steeds “normaler” geworden om je lichaam te verbeteren. Wat zijn de voor- en nadelen van een borstvergroting? Zo zijn er ook mogelijkheden om je haren te laten groeien of de inhammen te verminderen. In hoeverre is dit een taboe? 

Borstvergroting 

Ook als je borsten klein zijn, vind je het misschien prettig om dit groter te laten lijken. Sommige vrouwen voelen zich minder gelukkig bij kleinere borsten. Een borstvergroting kan daarbij de oplossing zijn. Door het plaatsen van implantaten neemt het volume van de borst toe en voel je je soms ook vrouwelijker. De voordelen van een borstvergroting kan ook zijn dat je een positiever zelfbeeld krijgt en ook meer zelfvertrouwen krijgt. Het kan dus echt de kwaliteit van leven verbeteren. Je kunt je socialer, aantrekkelijker en zelfverzekerder worden. De nadelen zijn dat je eventueel na een operatie problemen zou kunnen krijgen, zoals een ontsteking, nabloeding of littekens. Soms kun je na de operatie ontevreden zijn over het resultaat. De operatie vindt plaats onder narcose. De chirurg maakt een snede in de borstplooi. Vervolgens plaatst hij of zij de vullingen in de borsten. Deze vullingen komen tussen de borstklier en de borstspier. Met de huid van de borsten worden de snedes weer dichtgemaakt.

Koos van der Beek

Veranderingen

Inhammen, minder haren, kaal worden, het kan best vervelend zijn. Als je last hebt van haaruitval zijn er een aantal producten, die kunnen helpen, zoals shampoo, vitaminen en zelfs medicijnen. Maar als je de haren echt weer op je hoofd wilt laten groeien, kun je het beste een haartransplantatie overwegen. Ook hier zijn weer verschillende methoden in. Je kunt bijvoorbeeld een stukje huid van de achterkant van je hoofd weg en je hoeft je haren niet te scheren. Je haar groeit dan achter over je huid heen, maar je krijgt wel een litteken. Je kunt ook haarzakjes laten transplanteren en dan wordt je haar wel kort geschoren. Het werkt als het ware als donorhaar en het gebied, waar je extra haar laat groeien, wordt behandeld. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om je vooraf goed in te verdiepen. Durf jij het aan om jouw lichaam te veranderen door een borstvergroting of haartransplantatie?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.