21

nov

jane d
In Beauty \ beautytools

Passiescore:

Soms heb je spijt van een tattoo – de mogelijkheden om er vanaf te komen

Door Redactie

Soms heb je spijt dat je ooit in een verleden een tattoo hebt laten zetten. Dit kun je niet meer veranderen, maar gelukkig zijn er nu wel goede behandelingen om je tattoo te laten laseren. Zo’n laser behandeling kan je helpen om snel van je tattoo af te komen. Een tattoo verwijderen kun je versnellen: we geven je in dit artikel graag de volgende tips. 

Ben je tot de conclusie gekomen dat de tattoo niet meer bij je past? Of is je situatie veranderd waardoor je graag je lichaam zonder tattoo wilt zien? Je kunt met de volgende tips sneller van je tattoo afkomen. Als eerste tip is het belangrijk om je tattoo niet of anders zo weinig mogelijk bloot te stellen aan de zon. Gelukkig is het nu herfst en bijna winter, maar wanneer je nog een zonvakantie in het vooruitzicht hebt, doe dit dan niet met je tattoo. Met zon krijg je melanine waardoor de inktpigment minder snel kan afbreken. Daarnaast verbrandt je huid ook sneller en dat is niet handig tijdens de laserbehandeling. Ook veel bewegen is aan te raden: je immuunsysteem verbetert, waardoor de vreemde lichaamsstoffen worden aangemaakt en dit versnelt het genezingsproces. Met een half uur lopen per dag helpt dit al of ga lekker naar de sportschool.

xminerals 4

Goede nachtrust

Lekker slapen is ook belangrijk. Als je een goede nacht maakt, heeft dit een positief effect op je immuunsysteem. Een mens slaapt gemiddeld zeven uur per nacht. Als je een goed immuunsysteem hebt, ben je minder vatbaar voor infecties. Lekker slapen in een rustgevende omgeving is alleen maar beter.

Water drinken

Gemiddeld is het goed als je 1,5 liter water drinkt per dag. Soms is dat moeilijk. Misschien kun je bij iedere maaltijd een glaasje water klaar zetten. Als je wakker wordt, bij de koffiepauze, tijdens de lunch, en zo zes keer per dag. Het blijft moeilijk, ik merk het ook, maar het werkt echt. Door veel te drinken, blijft je nierfunctie goed en kunnen de gifstoffen van de tattoo beter worden afgebroken. Soms is het ook goed om bijvoorbeeld extra vitaminen te nemen, zoals amandelen voor vitamine E. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar roken is uit den boze. Roken is hoe dan ook niet goed, maar om je tattoo te laten verwijderen, helpt het zeker niet meer. Roken belemmert het verwijderen van de inkt ernstig.

Als je eenmaal hebt besloten, om je tattoo te laten verwijderen, is het belangrijk om je goed aan je afspraken te houden en het nazorgadvies volledig op te volgen. Hopelijk ben je dan snel van je tattoo af en kun je lekker genieten van een prachtig lichaam. Wanneer ga jij jouw tattoo laten verwijderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.