11

feb

kruidvat-4
In Beauty \ beautytools, mannen

Passiescore:

De leukste Valentijnscadeautjes voor vrouwen

Door Redactie

Je leest het goed! De leukste Valentijnscadeautjes voor vrouwen. We hebben bij Passievrouwen namelijk ook mannelijke lezers! Hoe leuk is het dan om een artikel te maken met de leukste Valentijnscadeautjes voor vrouwen. Bizar hoe snel de tijd voorbij gaat. Deze periode is het carnaval, wintersport en Valentijnsdag. En speciaal voor dat laatste zetten we op de redactie de leukste uitjes op een rijtje.

Rozen

Ja mannen, rozen staan nog steeds bij veel vrouwen op nummer 1. Ook ik houd van mooie rozen. Het hoeft geen grote bos te zijn, maar een mooie roos in een leuke verpakking, vind ik symbolisch voor de liefde leuk.

Uit eten gaan 

Uit eten gaan is natuurlijk favoriet. Boek een restaurant waar je al heel lang naar toe wilde. Voor mij staat absoluut op nummer één om nog eens terug te gaan naar restaurant Beluga in Maastricht. Ik heb daar ooit zo’n heerlijke amuse gegeten en de sfeer vond ik fantastisch. Welk restaurant heb jij nog op de planning staan? Vaak is reserveren van te voren wel handig. Of gecombineerd met een heerlijk weekendje weg na Valentijnsdag… Op mijn bucketlijst voor dit jaar staan IJsland en de Malediven, maar een weekendje Rome, Parijs of een andere stad die wat dichterbij is, sla ik ook zeker niet af.

Uiteten

Beautybehandeling 

Ook iets waar ik héél blij van word, is een heerlijke ontspanningsmassage of beautybehandeling. Volgende week ga ik me weer eens helemaal lekker laten verwennen…als mijn Valentijn dit mij cadeau zou doen, dan is het een schot in de roos. Iets wat ik altijd nog wel eens uit wil proberen, is de Fish Spa behandeling. Het lijkt me best wel eng, maar het schijnt ontzettend goed voor je dode huidcellen te zijn.

Beautybehandeling

Als kook- en wijnliefhebber vind ik het altijd leuk om een kookworkshop of wijnproeverij te organiseren, dus dat zou ook een leuk cadeautje zijn.

Sieraden

Ook is het leuk om jouw geliefde een prachtig sieraad als herinnering of gedachte aan iets moois te geven. bijvoorbeeld ti sento bij trendjuwelier.nl.

En het klinkt heel cliché, maar je maakt iedere vrouw blij met een mooie bos rozen, een horloge of een lekkere parfum. We weten dat we onder de lezers van Passievrouwen ook veel mannen hebben, dus vergeet niet om een cadeautje te kopen voor jouw Valentijn!

Wat is jouw favoriete valentijnscadeau?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.