22

okt

essence
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Essence Herfst en Winter Update 2018

Door Redactie

De herfst/wintercollectie van essence moet inmiddels in de diverse winkels verkrijgbaar zijn. Opgepast dames want de nieuwe collecties en producten in het nieuwe standaard assortiment bevatten veel must-have producten. Het komende seizoen zien we enorm leuke verpakkingen: nude, rosé goud en metallic. Ik heb mijn favorieten al uitgezocht, kijk even mee!

Ik start met het Essence eye & face palette – € 6,99. Je vindt deze in vier varianten en ieder palet bevat acht oogschaduw-tinten met zowel matte als glinsterende effecten en een bijpassende blush. Deze leuke hebbedingetjes dragen de namen: born awesome, not your princess, the future is me en too glam to give a damn. Hieronder zien jullie de not your princess variant die niet alleen mooie nude tinten bevat maar ook een fel roze oogschaduw en grijstinten. De verpakking is enorm leuk, redelijk stevig en bevat een handig spiegeltje.

IMG_7073

De Essence cosmic cuties liquid highlighters – € 3,59 zijn drie vloeibare highlighters met lichtreflecterende pigmenten voor een buitenaards stralende gloed. Deze zijn verkrijgbaar in rosé, zilver en brons en zorgen voor magische lichteffecten op de jukbeenderen en onder je wenkbrauwen. Op de afbeelding zien jullie de rosé variant. Overigens kun je de formule prima met je vingers aanbrengen of met een brush voor een lekker luchtig glansje. De verpakking met holo-design en unicorns maken het geheel tot een leuke must-have voor de liefhebbers.

IMG_7071

De Essence glitter on glitter off peel off nail polish – € 2,59 kan gemakkelijk van je nagels worden verwijderd. De formule is verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder roségoud, paars en multi-glitter. Breng twee dunne laagjes nagellak aan, en eenmaal droog verwijder je de lak zonder remover wanneer je maar wilt! Zelfs de glitternagellak is super makkelijk te verwijderen. Op de afbeelding zien jullie de 03 – party queen variant.

IMG_7074

Tot slot laat ik jullie de innovatieve Essence velvet matte lipstick – € 2,39 zien. Deze heeft een matterend effect en voelt lekker licht en luchtig aan. De kleuren zijn hoog gepigmenteerd en verspreiden zich snel en egaal over de lippen. Bovendien zorgt de crèmige textuur ervoor dat je lippen niet uitdrogen. De fluweelzachte formule is verkrijgbaar in twaalf tinten! Dirt is trouwens kleur 11, genaamd fudgy brownies.

IMG_7072swatches: Essence velvet matte lipstick en de Essence cosmic cuties liquid highlighter 

Enthousiast? Deze en alle andere Essence producten kun je vinden bij de reguliere verkooppunten. Meer informatie over de producten vind je via: www.essence.eu.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.