13

okt

img_5359a
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

essence: Midnight Masquerade!

Door Wendy Versteeg

De herfst- en wintercollecties stromen binnen en ook essence brengt een aantal leuke trend collecties uit. Vandaag vertel ik jullie meer over een spannende collectie die vanaf oktober in de winkels ligt. De Midnight Maskerade collectie is mysterieus en adembenemend.

Ik ben erg onder de indruk van de essence midnight masquerade effect eyeshadows (€ 2,89). De oogschaduws in koper, middernacht blauw en violet zijn gebaseerd op de zwartmetallic pigmenten om een vernieuwend ‘folie-effect’ te creëren. Verkrijgbaar in Keep Your Midnight Secret, Spooktacular Night en Witching You Were Here. De oogschaduws hebben zoals jullie op de foto kunnen zien een uitstekende pigmentatie en absoluut een must have!

img_5359

swatchv.l.n.r. Witching You Were Here, Spooktacular Night en Keep Your Midnight Secret

Ook de essence midnight masquerade liquid skin illuminator (€ 2,39) is een leuk en bruikbaar product. Glow voor de nacht! Deze vloeibare highlighter geeft het gezicht en lichaam een subtiele glinstering. Verkrijgbaar in Sitting, Waiting, Witching.

img_5358
Bekijk vooral de onderstaande swatches ook even om goed te zien wat het product doet.

img_5360 img_5362
Het essence midnight masquerade ornament mask (€ 3,95) is behoorlijk spannend. Bewaar je geheimen! Het masker van zachte stof met een decoratieve stijl geeft elk meisje een geheimzinnige en dramatische look. Geschikt voor alle gezichtsvormen. Verkrijgbaar in From Mask Till Dawn. Leuk voor een Halloween feestje..

img_5357

Je vindt deze trend collectie zoals ik al even aangaf vanaf oktober in de winkels. De collectie is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Meer informatie vind je hier. De collectie bevat trouwens ook erg leuke nagellakken, stickertjes, wimpers en veel meer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.