12

jun

vaderdag etat 5
In Beauty \ mannen

Passiescore:

Vaderdag: Etat Pur

Door Wendy Versteeg

Vandaag heb ik een leuke Vaderdag-tip voor de hippe en bewuste vaders van Nederland en Belgie. Ik zet in dit artikel namelijk een aantal heerlijke producten van Etat Pur in het zonnetje. Deze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Frankrijk, in Aix-en-Provence, in het onderzoekscentrum en de fabriek van Bioderma.

Elke samenstelling is ontwikkeld door een multidisciplinair team van chemici, biologen en ervaren toxicologen. De mensen achter de schermen werken elke dag opnieuw samen met deze specialisten om veilige en doeltreffende verzorgingsproducten te ontwikkelen. Het bedrijf kiest zorgvuldig zijn producenten en leveranciers uit. Deze worden beschouwd als echte partners waar dan ook op dagelijkse contact wordt gehouden. De producten en de bestanddelen daarvan worden uiteraard niet op dieren getest. De producten die ik jullie hieronder laat zien zijn de ultieme combinatie voor iedere man om er goed uit te zien!

vaderdag etat 3

B38 – Verzorging Tegen Eerste Rimpeltjes (€ 15.00 – 40 ml) voorkomt het ontstaan van rimpels. Alle vaders willen hun jeugdige uitstraling behouden en dus is het van belang de eerste tekenen van huidveroudering (rimpels, verlies van veerkracht, minder stralende en egale teint) te vertragen. Dit product helpt de schadelijke effecten van vermoeidheid, stress en invloeden van buitenaf te neutraliseren. Om het vochtgehalte op peil te houden bevat de formule plantaardige glycerine en natrium PCA (een lichaamseigen hydraterend component). Daarnaast vind je in de samenstelling ook LPA (lysofosfatidinezuur) dat het vermogen van de huid om vocht vast te houden, verhoogt. LPA verbetert bovendien het barrière-effect en stimuleert de synthese van ceramiden. Wat doet het nu echt? De dag- en nachtverzorging hydrateert diepgaand en zorgt voor een soepele en zachte huid.

Natuurlijk moeten mannen een oogverzorging gebruiken! De B42 – Gladstrijkende Verzorging Voor De Oogcontour (€ 13.40 – 15 ml) vermindert rimpels en lijntjes, zichtbare sporen van vermoeidheid en zorgt voor optimale hydratatie. De formule wordt onmiddellijk door de huid opgenomen en hydrateert de huid, maakt deze zacht en zorgt voor een aangenaam gevoel. Overigens is het product uitermate geschikt voor een normale tot vettere mannenhuid.

vaderdag etat

A04 – Acmella (€ 14.20 – 15 ml) is een serum dat kan worden gebruikt voor de eerste expressierimpels. De pure Actieve stof Acmella wordt in het bijzonder aanbevolen voor de expressierimpels op het voorhoofd en op de oog- en lippencontour. De huid wordt permanent lastig gevallen door talrijke omgevingsfactoren (stress, vervuiling, sterk schijnende zon) waardoor het gezicht vroegtijdig verouderT. De eerste rimpels ontstaan op de plekken waar de uitdrukkingen het gezicht het meeste belasten. De bloesem van Acmella bezit een “botox-achtige” activiteit. Zij bevat myorelaxerende moleculen die een directe invloed uitoefenen op de zeer kleine samentrekkingen van de gezichtsspieren om de huid weer glad te strijken.

vaderdag etat 2

Je kunt dit product op meerdere manieren gebruiken. Allereerst als starterskuur. Hierbij brengt papa het product ‘s morgens en ’s avonds aan voor een gebruiksperiode  van minimaal 3 weken. Ook kan het product worden gebruikt als onderhuidskuur. In dat geval hoeft jouw vader meer één keer per dag te smeren (‘s morgens of ‘s avonds), iedere dag en zolang als nodig is. De zichtbare effecten van de Acmella zijn zeer snel merkbaar, vanaf de eerste dag en worden in de loop van de kuur nog duidelijker.

Direct bestellen? Dit kan in de webwinkel. Overigens vind je hier veel informatie over de specifieke producten en ingrediënten. Trouwens, dit mooie merk heeft ook een enorm breed assortiment voor ons dames. Mocht je voor paps bestellen vergeet dan vooral jezelf niet!

 

1 Reactie

LOYON

2 april 2022 om 18:01

Hello
Id like to buy Etat pur A04,is there please a site to buy it?Thanks

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.