15

jan

743759_l
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

New York Color Skin Luminizer foundation

Door Wendy Versteeg

13866889791_low 14467_photo_pr_skin_matching_luminizer_foundation_04_aLicht in New York is een boeiend fenomeen. Denk bijvoorbeeld aan de kleurrijke neonverlichting op de gevels van de theaters op Broadway. En vooral aan de manier waarop de reusachtige wolkenkrabbers en zelfs de donkerste steegjes in het uitnodigende zonlicht baden. Op het gebied van make-up kan licht, als je er goed gebruik van maakt, datzelfde sensationele effect op je huid hebben.

Bij de hightech foundation Skin Matching Luminizer van NYC Color voel je de kracht van het licht tot in de laatste druppel. De innovatieve formule bestaat uit een combinatie van verzachtende bestanddelen, vitamines en mineralen en is ontworpen om de huid te hydrateren, oneffenheden te camoufleren en poriën minder zichtbaar te maken. En, niet te vergeten, om je huid tot wel acht uur lang te laten stralen dankzij de vele lichtreflecterende parels. Zonder dat de natuurlijke glans van je huid verloren gaat uiteraard.

De Skin Matching Luminizer vormt geen masker op je gezicht en verbergt je eigen teint niet. In plaats daarvan vormt de zijdeachtige formule een perfect, ademend laagje op je huid. De foundation is verkrijgbaar in de kleuren Light, Medium to deep, Medium en Tawny Medium. Ik heb de Medium to Deep variant ontvangen en kan deze helaas niet dragen omdat mijn winterhuidje een lichtere variant nodig heeft. Uiteraard heb ik de foundation laten testen door een dame die de kleur wel goed kon dragen en zij is absoluut lyrisch over het product.

De Skin Matching Luminizer past zich namelijk perfect aan. De ingebouwde aanpassingstechnologie op magische wijze aanpassen aan elke huidtint, of je nu een bleke of een donkere huid hebt. Eén zo’n magische foundation is dus geschikt voor heel veel vrouwen. De Skin Matching Luminizer van NYC Color is vederlicht en laat je huid onmiddellijk stralen. De huid krijgt een mooie, natuurlijke glow en dat voorhet bedrag van slechts €4,99.

Overigens kun je ervoor kiezen om de foundation met de vingertoppen aan te brengen maar je kunt ook zeker een foundationbrush gebruiken. De foundation heeft een goede houdbaarheid en wanneer je ook nog eens gebruik maakt van een primer (NYC heeft een hele fijne in het assortiment!) dan kun je de hele dag genieten van een stralende en egale huid.

Nieuwsgierig? De New York Color Skin Luminizer foundation is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekleister. Neem snel even een kijkje bij een van de NYC verkooppunten of surf even langs: www.newyorkcolor.nl Op de Facebook pagina vind je allerlei leuke weetjes en tips: www.facebook.com/nycnederland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.