17

jan

andrelon-brilliant-age-shine-care-haarcr-me
In Beauty \ Haar

Passiescore:

Andrélon Brilliant Age haarverzorging

Door Wendy Versteeg

Ook als je ouder wordt, wil je er nog op je best uitzien. Je let meer op een goede verzorging van je huid. Maar hoe zit dat met je haar? Net zoals je huid verliest het met de jaren wel wat van zijn kracht en vitaliteit. Daarom heeft ouder wordend haar ook een iets andere verzorging nodig dan voorheen om er mooi en verzorgd uit te zien. Andrélon introduceert daarom Brilliant Age. Dit is haarverzorging speciaal voor ouder wordend haar. De producten geven je haar z’n vitaliteit terug en zorgen voor sterker, glanzend haar dat soepel aanvoelt.

Zoals gezegd: de Brilliant Age lijn is exclusief ontwikkeld voor ouder wordend haar. De lichtgewicht formule, verrijkt met Keratine en Collageen, helpt de natuurlijke bouwstenen van je haar weer aan te vullen die het met de tijd verloren is. Neem bijvoorbeeld de Brilliant Age Shine & Care shampoo (€ 4,39 – 300 ml). Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. Je haar krijgt direct een natuurlijke glans. Het assortiment bevat overigens ook een variant voor gekleurd haar genaamd de Brilliant Age Colour Care shampoo (€ 4,39 – 300 ml). Deze variant biedt effectieve verzorging voor ouder wordend gekleurd haar. Dankzij de milde reiniging blijft je kleur er langer mooi glanzend uitzien. Je haar wordt sterker en voelt weer heerlijk soepel aan.andrelon1

Ook de conditioner is uitgevoerd in twee varianten. De Brilliant Age Shine & Care conditioner (€ 4,39 – 300 ml) voedt het haar en zorgt dat het er langer gezond en glanzend uit ziet. De Brilliant Age Colour Care conditioner (€ 4,39 – 300 ml) zorgt ervoor dat ouder wordend gekleurd haar er minder snel dof uit gaat zien. Deze conditioner voedt het haar en zorgt dat je kleur er langer mooi glanzend uit blijft zien. Overigens zijn de conditioners zeer zuinig in gebruik en maken het haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar.

De Brilliant Age Shine & Care crème (€ 4,39 – 200 ml) is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. De formule is verrijkt met Keratine en Collageen. Deze combinatie versterkt je haar en zorgt voor extra body en stevigheid. De crème bevat een beschermend UV-filter en houdt je haar gezond. Je haar voelt direct heerlijk soepel aan en ziet er mooi glanzend uit. Dit product gebruik je trouwens op handdoek-droog haar. Voor mijn lange haren gebruik ik drie pompjes en verdeel de formule over mijn gehele haar. Je hoeft het product niet uit te wassen en daarom kun je na gebruik je haar stylen zoals je gewend bent.andrelon2Tot slot bevat het assortiment nog een Brilliant Age Shine & Care volume spray (€ 4,99 – 250 ml). Deze volume spray is exclusief ontwikkeld om ouder wordend haar wat meer stevigheid en body te geven. De lichtgewicht formule, verrijkt met Keratine en Collageen, versterkt je haar zonder het te verzwaren. Je haar voelt direct heerlijk soepel en vol aan. Deze spray zorgt voor een natuurlijke volume look die glanst van gezondheid. Ik heb dit product niet kunnen testen maar ga ervanuit dat het een fijne aanvulling op deze interessante lijn is.

Meer informatie over de Andrélon Brilliant Age haarverzorging vind je via: http://andrelon.nl/producten. De producten zijn verkrijgbaar bij alle Andrélon verkooppunten, dus kijk zeker even bij jou in de buurt. Het grote voordeel van deze lijn is wat mij betreft dat er ook varianten verkrijgbaar zijn voor gekleurd haar. Daarnaast zijn de producten prettig en zuinig in gebruik en zorgen voor schoon, glanzend en zacht haar.

 

 

 

 

 

 

 

Totaal 2 reacties

Jannet Keizer

1 januari 2021 om 18:59

Ik kan nergens meer het pompje
Briljant age shine & care voor ouder wordend haar haar vinden. Verzorgende crème

Beantwoorden

Frans van Leeuwen

23 augustus 2021 om 15:16

Ik ook niet, bestaat het nog in het Andrelon programma?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.