4

okt

img_5705
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipsticks Featherlight

Door Wendy Versteeg

Luchtige make-up producten met lichte en frisse texturen zijn een opvallende trend. Je natuurlijke schoonheid laten doorschemeren met een zacht vleugje kleur is nu mogelijk dankzij de losse oogschaduwpoeders en lipsticks van Oriflame Featherlight Collection. Vandaag stel ik jullie voor aan de wonderschone lipsticks.

Deze mooie ultra-lichtgewicht lipsticks staan garant voor prachtige, intense kleuren. Dankzij de mix van verzorgende, hydraterende ingrediënten zoals zonnebloemolie, bessen en bijenwas voelt deze lipstick aan als een lipbalm en geeft een mooie, volledige dekking. De formule smelt op je lippen, verzacht en verzorgt. Ik vind de geur van de lipsticks trouwens ook enorm fijn!

img_5668

De lipstick is verkrijgbaar in acht kleuren en daardoor behoorlijk veelzijdig. Pink Cloud, Peach Pavlova, Rose Petal, Taupe Touch, Coral Caresse, Violet Velvet, Mulberry Merengue en Flamingo Fluff zijn allemaal kleuren die erg mooi zijn. Er zitten een aantal heftigere kleurtjes bij waarvan je op het eerste moment misschien even denkt: “oeps, das fel”. Maar eenmaal op de lippen vind ik eigenlijk alle tinten geslaagd.

img_5667

De lipticks hebben een romige textuur, die verzorgend en licht aanvoelt op de lippen. Ik heb momenteel best een beetje last van droge lippen door de temperatuurschommelingen dus kan wel een klein beetje voeding gebruiken. De houdbaarheid is goed te noemen en de kleuren intens en wonderschoon.

img_5676
Taupe Touch, Flamingo Fluff, Mulberry Merengue, Rose Petal, Peach Pavlova, Violet Velvet, Coral Caresse en Pink Cloud. (identiek aan de afbeeldingen hierboven)

img_5672

Op de afbeelding hierboven draag ik van links naar rechts: Taupe Touch, Flamingo Fluff en Violet Velvet. De Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipsticks Featherlight kosten € 14,00 per stuk en zijn een grote aanrader. Je voelt bijna niet dat je ze draagt!

De Oriflame Featherlight Collection is verkrijgbaar via de website van Oriflame, en bij de Oriflame adviseuses. Veel koopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.