9

aug

2616963b-84ee-40bf-8f5b-fcade8371ff2
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

Beautytips voor het einde van de zomer en mee op vakantie

Door Redactie

Hopelijk krijgen we nog een mooie nazomer in Nederland. Mei en juni waren heet, maar de afgelopen weken waren vooral regenachtig. Maar als je nog op vakantie gaat: we vinden het leuk om een aantal tips voor de zomer te delen! Hoe houd jij dat vakantiegevoel lang vast? Wat neem je allemaal voor beautyspullen mee op vakantie?

Zonnebril

Een absolute must have is natuurlijk jouw zonnebril (als de zon schijnt:). Een goede bescherming voor je ogen en de huid daaromheen. En zonnebrand voor je gehele lichaam is ook een must have. Insmeren van je lichaam én gezicht is goed en dit gedurende de dag goed bij te houden. Zonnebrand heeft enge tijd nodig om goed in te trekken. En aftersun is ook handig om in je koffer te hebben. Zeker als je je onverhoopt verbrandt.

103901-Summer-Breeze

Make-up

Het is altijd handig om waterproof make-up mee te nemen en goed te kiezen wat je echt nodig hebt. Zeker voor een zonnige strandvakantie als je veel wilt zwemmen is dit aan te raden. Dan kan je make-up lekker blijven zitten en is dit de perfecte oplossing. Ook kun je het beste kiezen wat handig is op vakantie: mascara, concealer of foundation? Altijd goed om een setting spray in je tas te hebben. Als het lekker warm is, blijft je make-up goed zitten en hydrateert je huid meteen goed. Handig om mini’s mee te nemen omdat dit ruimte in je koffer bespaart. Tip: doe eerste de zonnebrand op voordat je je make-up opdoet. Je zou in de zomer je BB of CC cream ook kunnen vervangen in plaats van je foundation. Je zou eventueel ook nog blotting paper mee kunnen nemen omdat het mogelijk maakt om het vet in je huid op te nemen en blijft je make-up netjes zitten. Handig om in je tasje te hebben! Of een doorzichtige poeder die vocht en zweet opneemt en de make-up op zijn plaats houdt! Of als je gedurende de dag even een korte work-out of andere sport doet om je gewicht in balans te houden. Zo houd jij tijdens warme zomerse dagen in de zon jouw gezicht mooi!

Must haves 

Een lekkere grote badhanddoek, eventueel zwembandjes of zwemspullen voor je kinderen? Of een relaxte zwemband voor in het zwembad? En natuurlijk als laatste je slippers, heerlijke leesboeken, eventueel een hoed of pet en een fijn zittend en handig jurkje over je bikini als je lekker aan het strand ligt. En voor de avond kun je je dan lekker douchen en je helemaal klaar maken voor een fijn diner aan het strand. Wat is jouw ultieme zonbestemming?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.