13

mei

garnier2
In Beauty \ Haar

Passiescore:

Lovely hair: Garnier Fructis Miraculous Oil

Door Wendy Versteeg

Als ik vertel dat ik graag olie gebruik in mijn haren, word ik nog steeds een beetje gek aangekeken. Veel dames hebben angst voor een te vette substantie en zijn bang dat ze hun haren na een behandeling alweer te moeten wassen. Tijd om even orde op zaken stellen: niet nodig! Sterker nog: oliën zijn de nieuwe verzorgings-experts, want zij zorgen voor glans en soepelheid en maken het haar niet onnodig zwaar.

De Garnier Fructis Miraculous Oil is all-in-one voor alle haartypen die je op meerdere manieren gebruiken. Je kunt het zowel op droog als op nat haar gebruiken. Alleen de wijze van aanbrengen varieert, want de hoeveelheid olie die je het beste kunt gebruiken hangt af van de uitdaging die je wil aanpakken.

De Miraculous Oil van Fructis is een effectieve voeding voor dagelijks gebruik. Door een enkele druppel van de olie voor het wassen, is het haar zichtbaar vitaler, levendiger en heeft het meer weerstand. Dat noemen wij Passievrouwen een win-win situatie! Je kunt het product ook gebruiken op gewassen, handdoek-droog haar ter bescherming tegen hitte van de föhn (heel belangrijk dames!).

garnier2

De olie vormt een laagje om de haarvezel heen, zodat de hitte het haar niet beschadigt. Hierdoor blijft de weerstand van het haar behouden. Of je de Miraculous Oil nu op droog of vochtig haar gebruikt: de olie zorgt voor soepelheid waardoor het haar makkelijk doorkambaar is.

Tot slot kun je de olie, die overigens geweldig ruikt, als finishing touch gebruiken op droog haar. Weerbarstige puntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, het product zorgt voor een mooie glans en heeft een anti-frizz effect.

Het geheim van de smid? Arganolie! De Fructis Miraculous Oil van Garnier is verrijkt met Arganolie en Kamilleolie. Arganolie  is zeer rijk aan vitamine E en is hip, hot… en was dat eigenlijk honderden jaren geleden al doen de olie werd gebruikt voor verzorging van huid en haar. De Kamilleolie in het product werd ook al gebruikt in het oude Rome. Het geeft een natuurlijke reflectie aan het haar (glans!) en kalmeert de hoofdhuid. Ik had het tussen neus en lippen door trouwens al even over de geur: die is zo enorm lekker, verslavend zelfs! Zeer comfortabel, warm en bijna zomers!

garnier6

Zelf testen? Dat kan want de Garnier Fructis Miraculous Oil is verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten voor een mooi prijsje. Voor een flacon met een inhoud van 150 ml betaal je slechts           € 6.99.

www.garnierzorgvoorjezelf.nl

1 Reactie

Luana

30 mei 2013 om 22:00

Ik geloof dat ik toch eens een product met Arganolie moet gaan testen! Dit klinkt wel als een goed product voor mijn haar.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.