14

mei

woman sleeps on the sofa
In Beauty \ Haar

Passiescore:

Satin Sleepers: Slapen als Doornroosje!

Door Wendy Versteeg

Wisten jullie wel dat we (op een uitzondering na) één derde deel van ons leven doorbrengen in bed? Voor Satin Sleepers een mooie kans want zij verkopen geweldige satijnen kussenslopen die zorgen dat we niet alleen uitgerust wakker worden, onze haren worden er ook nog eens blij van. Zo kun je dus met gemak praten over een schoonheidsslaapje.

Normale katoenen kussenslopen hebben een ruw oppervlak. De meeste mensen hebben geen idee wat voor een schade dit kan aanrichten voor het haar en de gezichtshuid! Klitten, uitdroging, vorming van puistjes, overtollige talgproductie en rimpelvorming zijn hiervan simpele voorbeelden.

Het woord satijn komt van het Italiaanse woord ‘seta’, wat zijde betekent. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is satijn geen stof, maar een soort weefsel. Dankzij deze weeftechniek komen de garens heel erg dicht bij elkaar te liggen. Op deze manier ontstaat een hele fijne, soepele en glanzende stof met een ontzettend fijn oppervlak.

SP96Ed25NIcfjCpi0ATgfbkKp46AJO38-Qbtt5zmKtM

Even een technisch verhaal: Satijn is een weefsel dat gebruikt wordt voor vele stoffen van veel verschillende kwaliteiten. Daar waar een normale kussensloop 52 draden per inch bevatten, bevatten de Satin Sleepers maarliefst 80 draden per inch. Daarnaast zijn de Satin Sleepers afgewerkt met een speciale en unieke coating ter optimalisatie van het beauty-effect! Resultaat? Minder vouwen in de huid en haar dat veel minder snel beschadigd.

Even opsommen:

– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcrèmes
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van de celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht

Er zijn erg veel BN’ers die al een poosje om zijn en iedere nacht hun schoonheidsslaapje houden op de Satin Sleepers. Ik kon niet wachten dit ‘wonderproduct’ te gaan testen en moet bekennen dat de vrijwel direct de prinsessenstand bereikt wanneer je hoofd de zachtheid van de Satin Sleeper raakt. Ik heb gekozen voor zwarte exemplaren en wil niet meer zonder mijn glanzende jongens. Voorheen had ik nog wel eens last van een vouw in mijn huid bij het ontwaken: verleden tijd! Ook mijn haren worden gelukkig van de Satin Sleeper. Het is minder dof en in de praktijk heb ik minder olie nodig om mijn haren ’s morgens weer wat extra glans te geven.

5X_HMGjD-Ijmu-Jwp74wjFa2uf-2bKdGUOPs2aA_TGI

Satin Sleepers zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten: 50×60 (€ 17,50) en 60×70 (€ 19,95. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen voor een heleboel leuke en hippe kleurtjes: een aanrader!

www.satinsleepers.nl

Totaal 4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.