26

jan

Collistar skincare4
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

De fijne skincare van Collistar: voor iedere huid een oplossing

Door Redactie

Al jaren is Collistar bij ons favoriet. Want wie wil er in de winter nu niet zo’n lekker zacht huidje? Dat willen we allemaal wel. Collistar is al meer dan 40 jaar een begrip en ze hebben dan al jarenlang ervaring om je te helpen bij het verbeteren van je huid. En dat is allemaal zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong, siliconen, en alcohol. We vinden het leuk om een aantal mooie producten voor de huid aan jullie voor te stellen. 

Favoriet!

Bij onze redactie is de Lift HD+ Lifting Forming Cream op dit moment helemaal favoriet. Zeker door de verstevigende en intensief werkende tegen houdveroudering. We hebben deze crème als redactie ook uitgebreid getest. Zo is de Lift HD+ Lifting Forming Cream van Colllistar een rijke gezichtscrème met een krachtig en intensief liftende en verstevigende werking tegen huidveroudering. De crème trekt gemakkelijk in en heel snel, heeft wel een wat dikkere textuur maar voelt glad aan na een paar seconden, voedt de huid en maakt de huid zijdezacht. De huidstructuur is steviger, de opperhuid is soepeler en de rimpels verminderen zichtbaar. We hebben deze crème nu drie maanden in gebruik. Deze crème is aan te raden wanneer de huid behoefte heeft aan stevigheid en wat verslapping toont. Het gelaat ziet er gelift, ontspannen en jonger uit. Voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Daarom heeft Collistar verschillende lijnen met luxe huidverzorgingsproducten, waarmee je je huid echt kunt verwennen.

Collistar skincare4

Collistar skincare 1

Speciaal voor huidveroudering 

Zo is er de Magnifica Replumping Redensifving Cream is op dit moment  dé iconische crème van Collistar tegen huidveroudering. Deze bevat een speciale mix ingrediënten, zoals sesamzaadextract, die het vermogen van de huid om lipiden op te slaan stimuleren en daarmee het volume in de huid onmiddellijk verhogen. Dag na dag nemen diepe rimpels drastisch af en wordt de kwaliteit van de huid zichtbaar beter. De rijke textuur versmelt onmiddellijk op de huid, waardoor deze ongelofelijk comfortabel aanvoelt. Deze crème is aan te raden wanneer de huid duidelijke tekenen van huidveroudering toont en naar meer stevigheid en volume.

Collistar skincare 3

Begin van rimpels

Zo is er de Collistar Rigenera Anti Rughe-Levigante Cream. Dit is een ‘actieve’ gelcrème, die de huidtextuur verfijnt en de rimpels vermindert en de huidtextuur verfijnt, waardoor de huid er gezonder, mooier en zachter uitziet. De crème is verrijkt met hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht en twee biomimetische peptiden om een diepgaande celregeneratie te reactiveren en rimpels van binnenuit op te vullen. Als je onverhoopt de eerste rimpels ziet, is deze crème aan te raden bij het voorkomen en verminderen van eerste tekenen van huidveroudering. Voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid.

Collistar skincare 2

Zo heeft Collistar voor ieder huidtype en iedere fase van je leven een fijn skincare product. Zeker in deze winter is het fijn als je je huid goed kunt smeren en tegelijkertijd kunt voeden en ideaal als het ook helpt tegen huidveroudering en beginnende rimpels. Wat is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.