2

jul

IMG_4266 mini

Passiescore:

Ideaal voor jouw handtas: Kruidvat Solait mini’s

Door Wendy Versteeg

Mijn kinderen en ik zijn gezegend met een zeer lichte huid. Nou ja gezegend… eigenlijk komt het erop neer dat we enorm moeten oppassen dat we niet verbranden door de zon. Geen probleem natuurlijk maar als ik heel eerlijk ben, heb ik ook geen zin om iedere dag een enorme fles zonnebrand mee te slepen. Gelukkig heb ik de ideale oplossing gevonden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan even verder!

Kruidvat heeft altijd heel veel mini’s in het assortiment. Deze mini’s zijn niet alleen handig zodat je een product eerst even kunt testen voor een klein prijsje maar ook tijdens vakanties zijn mini’s erg handig. Ik heb niet alleen tijdens de vakantie maar eigenlijk gedurende de zomermaanden altijd een ‘kleintje zonnebrand’ in mijn tas.

IMG_4267

Zelf gebruik ik de Kruidvat Solait Sensitive SPF 50 High Sunmilk Zonnebrand (50 ml). De formule is vrij van parfum en conserveringsmiddelen, dermatologisch goedgekeurd en waterresistant. Overigens bevat de samenstelling Viamine E en is het een stevige crème die geen witte waas achterlaat op mijn huid. Vergeet trouwens niet dat je een zonneproduct royaal aanbrengt voordat je gaat zonnen. Door voldoende aan te brengen bevorder je de bescherming tegen de zon. Breng regelmatig een nieuw laagje zonnemelk aan, vooral bij transpiratie, na het zwemmen en na afdrogen.

IMG_4266

Mijn kinderen gebruiken de Kruidvat Solait Kids SPF 50+ High Zonnebrand (50 ml). Een kinderhuid is extra kwetsbaar, dus reden genoeg om je kindje daarom goed in te smeren. Deze zonnemelk heeft een hoge bescherming voor de zeer lichte kinderhuid.

De mini’s zijn niet alleen heel erg handig maar de kwaliteit is ook erg goed. Wij verbranden eigenlijk nooit en dat geeft toch wel een erg goed gevoel. Voor de prijs hoef je het trouwens ook niet te laten want voor €2,59 heb je altijd een flacon bij je. Meer informatie over de producten vind je via: www.kruidvat.nl.

1 Reactie

Youri oost

20 maart 2022 om 19:45

Hallo ik ben youri (17jaar) en ik wil graag productfotograaf worden en doe dit tot die tijd als hobby.

Ik keek op jullie site en dag jullie foto’s met het idee dat ik deze wel zou kunnen verbeteren!

Dit natuurlijk wel voor een vergoeding maar met 100% mooie plaatjes op de manier zoals u wilt! Na uw smaak!

Ik zou dit graag willen en ik ga graag de uitdaging aan voor mooie plaatjes!

Ik hoor graag een reactie tegemoet!

Met vriendelijke Groet
Youri Oost

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.