3

jul

garnier-f-206x206
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

Ambre Solaire: het is zomer!

Door Redactie

Ambre Solaire biedt zonproducten voor het gehele gezin en voor alle omstandigheden. Dankzij continu onderzoek en het alsmaar creëren van nieuwe formules vind je bij Ambre Solaire een variëteit aan texturen en verpakkingen. Ambre Solaire is beschermd genieten van de zon! Ga jij binnenkort lekker richting de zon? Dan moet je dit artikel vooral even lezen!

Ben jij op zoek naar zonbescherming speciaal voor sporters? Tijdens het sporten in de buitenlucht willen we nog wel eens vergeten wat de risico’s van de zon zijn. UV Sport is Garniers eerste multiresistente zonbescherming. Deze lotion is speciaal ontwikkeld voor sportieve mensen en getest onder extreme omstandigheden. Zéér waterresistent, getest na 80 minuten onder water. Transpiratiebestendig, getest gedurende 2 uur in een sauna van 40 °C. Loopt niet in de ogen, getest tijdens een 20 minuten duren work-out in een ruimte warmer dan 32 °C. Niet vet en plakt niet. De spray is gemakkelijk en snel aan te brengen door het verstuifsysteem die zelfs op z´n kop blijft werken. De UV Sport Spray SPF 30 kost bijvoorbeeld €16,95.

garnier

garnier 3

De Dry Protect van Ambre Solaire SPF 50 (€17,95) is een revolutionaire zonnebrand die de huid een niet-vette, niet-plakkerige en ultiem droge bescherming geeft. Dry Protect heeft een verzorgende formule, zonder alcohol, waardoor de huid niet uitdroogt en zacht en soepel blijft. Door de sprayvorm is het product gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast is de formule waterproof. Overigens is dit product ook verkrijgbaar in SPF 30.
garnier 2
Deze producten van Garnier Ambre Solair zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas en Kruidvat. Zon altijd verstandig en kies een product dat bij jouw vakantie, levensstijl en huidtype past. Meer informatie vind je via: http://www.garnierzorgvoorjezelf.nl/

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.