22

jan

Gwen-Stefani-for-OPI
In Beauty \ nagels

Passiescore:

OPI Gwen Stefani Collectie

Door Wendy Versteeg

De OPI Gwen Stefani nagellakken liggen inmiddels in de winkels en zijn helemaal te gek. Ik kan jullie nu gaan vertellen over de geweldige talenten van Gwen maar jullie willen natuurlijk graag meer weten over de spannende kleurtjes!

Allereerst vind je in de collectie twee creme varianten Hey baby Love (fel roze) en I Sing in Color is donder wijnrood. Angel. Music.Baby is een matgouden lak terwijl 4 in the Morning nagellak genaamd Push and Shove overigens ontvang je bij deze nagellak een transparante “Lay down that Base”nagellak. Toch bevat de collectie nog een extra lakje genaamd Over & Over A-Gwen. Dit is de signature kleur van Gwen en daarom is gekozen voor een bijzondere verpakking (€ 24,95). De nagellak zit in een luxe verpakking met daarin als extraatje een setje Swarovski studs en kristallen en nagellijm. Absoluut een must have voor iedere OPI fan.opi

In dit artikel kunnen jullie drie nagellakken uit de OPI Gwen Stefani collectie bewonderen. Ik ben zelf absoluut fan van OPI nagellakken. De formule bevat geen DBp, tolueen en formaldehyde en de penseeltjes brengen dankzij het revolutionaire ProWide systeem erg snel en makkelijk aan. Kijk even mee naar de kleurtjes die ik heb ontvangen. Overigens draag ik bij iedere variant twee laagjes en dat is absoluut voldoende voor een uitstekende dekking.

Over & Over A-Gwen

foto 1 (11) OPI

Angel.Music.Baby

foto 3 (10) OPI
I Sing in Colorfoto 2 (8) OPI

De Gwen Stefani collectie (€ 14,25 per stuk) is vanaf heden verkrijgbaar. Overigens vind je in het assortiment ook een minisetje (€ 18,95) met daarin vier kleurtjes: Hey baby, I Sing in Color, Love.Angel.Music.Baby en 4 in the Morning. OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenomeerde beautycentra en parfumerie-zaken. Ook vind je de lakjes bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Meer informatie ove deze collectie en alle andere fijne producten van OPI vind je via: www.opi.nl.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.