13

mrt

Wijnfestival Amsterdam

Passiescore:

De leukste foodfestivals voor maart 2018

Door Tamara Schellekens

Heb jij na de sneeuw en regen ook zin in de lente? Het festivalseizoen staat voor de deur. Ook komen de foodfestivals en foodtrucks steeds meer op. Tijd om de leukste festivals en foodevenementen voor jullie op een rijtje te zetten! 

Amsterdam Wine Festival

Dit weekend van 16 tot en met 18 maart 2018 staat het Amsterdam Wine Festival weer op de agenda. Meer dan 5000m2 aan wijnbeleving. In de Westergasfabriek in Amsterdam worden de wijnfeesten van het zuidelijk halfrond gevierd. Tijd voor een heerlijk wijntje waarbij Nieuw-Zeeland, Zuid-Afria en Argentinië centraal staan. Zo zijn er leuke Winemakers dinners en lunches, masterclasses, workshops en muziek van Sublime FM. Een heerlijk dagje uit!

Wijnfestival Amsterdam

Pure Markt Amsterdam

In Park Frankendael vindt op zondag 25 maart 2018 de Pure Markt plaats. De Pure Markt wil je graag kennis laten maken met producten van lokale producenten en ambachtelijk en lekker eten. De producenten staan zelf op de markt en kunnen je alles vertellen over de ingrediënten, de herkomst van de producten. Lekker eten en drinken, regionaal en seizoensgebonden, creativiteit en duurzaamheid staan centraal. De Pure Markt is op verschillende plaatsen in Amsterdam en vindt altijd op zondag plaats.

Pure markt

New Market Utrecht

Op de laatste vrijdag van de maand (30 maart 2018) vindt de New Market plaats in Utrecht. Je kunt er heerlijk shoppen met lifestyle, voor de fun of heerlijkheden en delicatessen. Van Surinaamse specialiteiten tot en met Hollandse wafels: de New Market in Utrecht is een bezoekje waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.