30

jun

IMG-20160613-WA0004
In Food \Redactie

Passiescore:

Culinair genieten bij Landal Port Greve in Zeeland

Door Redactie

Vandaag neem ik jullie mee op mijn culinaire tour in het vakantiepark Landal Port Greve. Een paar weken geleden verbleef ik hier samen met twee vriendinnen en hun kinderen. Het voordeel van een luxe vakantiebungalow (we verbleven in Villa Meerzicht) dat je van alle gemakken bent voorzien. In dit huisje kun je gewoon alles vinden. Vrijdagavond begon met een heerlijke borrel. Zo leuk, we kregen twee heerlijke flessen wijn bij aankomst met heerlijke Zeeuwse lekkernijen.

Collage Landal food 3

De kinderen lagen al op bed en ik kwam later. Het was even wennen want de volgende morgen werd ik al vroeg gewekt door het geluid van de televisie. De tweeling van Silvia en de kinderen van Claudia waren al vroeg wakker. En wat is er nu heerlijker om je eigen ontbijt te maken met zelf gemaakte croissantjes, een gekookt eitje en lekkere verse jus d’orange? Er was zelfs een elektrische citruspers aanwezig. Ja, en ik heb altijd de verslaving dat ik ‘s ochtends verse jus d’orange moet drinken. Natuurlijk mag de Zeeuwse bolus bij het ontbijt niet ontbreken!

Collage Landal food 2

Zo énorm lekker om uitgebreid te kunnen ontbijten! Met heerlijk vers brood (maïsbrood, mijn favoriet!), suikerbrood, allemaal lekkers. En na het ontbijt is het dan heerlijk om gebruik te maken van het subtropisch zwemparadijs. ‘s Middags besloten we om het kinderprogramma op van Beer Bollo te volgen. Ik ging lekker knippen, kleuren en plakken en we maakten een echte prinsessen- en piratenhoed. Het was al vrij laat, dus we besloten gewoon lekker een zaterdagmiddagborrel te nemen. Het is ook wel fijn dat je gewoon kunt dineren op het park zelf. In het restaurant Gusto hebben ze het chef- en streekmenu en voor de kinderen een speciaal kindermenu. Voor € 6,95 kunnen de kinderen genieten van een leuk opgezet buffet met spagetti, frietjes, poffertjes, wraps en nog een ijsje na.

Collage Landal food

Leuk zo’n kindermenu, maar wij gaven als volwassenen toch de voorkeur om heerlijk te gaan dineren. Ik koos voor een heerlijke harderfilet met botercitroendressing, zeekraal, asperges en rosevalaardappeltjes met rozemarijn en zeezout. Claudia koos juist het chefmenu met heerlijke tournedos, gegrilde groenten zoals courgette en aubergine, een botersaus met bieslook. En hoe kun je het diner het beste afsluiten? Een kaasplankje doet het nog altijd goed. Heerlijke stroop, geitenkaas, mozzarella, druiven…best! Ook voor heerlijke gerechten kun je dus op het park blijven. De kinderen kunnen zich vermaken in de ballenbak en de ouders hebben een heerlijk, rustgevend en vooral lekker diner. Ik zou het zeker eens proberen! Restaurant Gusto heeft een zeer uitgebreide menukaart met leuke Zeeuwse producten en ingrediënten. Eet smakelijk!

Passievrouwen is uitgenodigd door Landal voor een weekend in Landal Port Greve. Het diner hebben we zelf betaald. Lees ook onze disclaimer. Dit verandert onze mening niet.

1 Reactie

Wilhelmien

30 juni 2016 om 21:13

Wauw dat ziet er erg lekker uit!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.