15

mei

foto10Irene van der Meijs
In Food \Restaurants

Passiescore:

Genieten van panorama-uitzicht in het nieuwe Prachtig

Door Wendy Versteeg

Prachtig in Rotterdam is vernieuwd en hoe. Na vijf prachtige jaren vond horecaduo Chris de Pagter en Karin Jacques het tijd om de zaak naar een hoger niveau te brengen. De inrichting, de kaart en zelfs het schitterende uitzicht zijn vernieuwd en eerlijk is eerlijk, dit is een geweldige upgrade!

foto4Irene van der Meijs

De ruimte is lichter en dankzij het aangebrachte hoogteverschil in de zaak is het nieuwe uitzicht nu fenomenaal. De nieuwe kaart leent zich uitstekend voor een avondje uitgebreid tafelen met vrienden.Iin de ronde loungehoeken kun je genieten van de lekkerste wijnen en kunnen drankjes worden aangevuld met een zalig antipastiplateau.

Eyecatchers van de zaak zijn de grove bakstenen muur, designlampen uit Parijs en een zelfontworpen kast in de zaak waarin exclusieve Italiaanse hammen van het familie bedrijf Levoni uit Italië hangen te drogen. Door deze Authentieke Italiaanse hammen in de kast is er uiteraard ook een vleugje Italië te bespeuren op de menukaart.

foto3Irene van der Meijs

Je kunt bij Prachtig (gelukkig!) nog steeds terecht voor bitterballen, maar je kunt bij de borrel ook een uitgebreid plateau antipasti bestellen. Voor een gezellig diner kies je iedere dag van de week een drie gangen à la carte menu voor € 27,50. De menukaart bevat traditionele gerechten zoals Carpaccio van Ossenhaas met Truffelmayonaise en Coquilles met Prosciutto en Dry-aged Entrecote met Beurre de Paris.

Bar Restaurant Prachtig organiseert in de zomermaanden iedere woensdag de succesvolle City BBQ. Vanaf mei, gedurende de zomermaanden als het weer het toelaat in Rotterdam kun je dus ouderwets genieten van een stadsbarbecue aan de Maas (iedere woensdag om 17:00 uur).

Kun je niet wachten om even te gaan fijn proeven? Goed idee! Trouwens, een weekendje Rotterdam blijft enorm leuk. Wat dacht je van de Lijnbaan en het Beursplein, met de Beurstraverse, beter bekend als de Koopgoot? Hier zitten alle bekende winkels en warenhuizen! Geniet-ze!

foto1Irene van der Meijs

Binnenkort meer hotspots!

 

Bar Restaurant Prachtig
Willemsplein 77
3016 DR Rotterdam
Telefoon: 010 213 06 40
www.prachtigrotterdam.nl
Twitter: Prachtig
Facebook: Prachtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.