23

nov

Sint 2
In Kids \ Geen categorie

Passiescore:

Een speciale boodschap van Sint + winactie

Door Redactie

Wat is het toch een bijzonder jaar! Bijna geen sinterklaasintochten en veel minder sinterklazen en roetveegpieten dit jaar in levende lijve. Normaal kwam je sinterklaas nog wel eens tegen in de winkelcentra. Maar toch is het bijzonder voor jouw kinderen om het verhaal van sinterklaas aan jouw kinderen te geven. Daarom is het helemaal leuk om een persoonlijke video van Sint aan jouw kinderen te bezorgen. En je kunt deze video helemaal persoonlijk maken! 

Het feest van het jaar

We vieren dit jaar sinterklaas in kleine huiselijke sfeer, maar toch gaat er geen sinterklaas voorbij met een persoonlijke boodschap van de sint. We zijn nu al bezig met de voorbereidingen. De Video van Sint staat dit jaar helemaal in het teken van de schatkamer. Je kunt verschillende onderwerpen kiezen en meer dan 250 stukjes kiezen. En ook als je het onderwerp zwarte piet of roetveegpiet lastig vindt, kun je dit weglaten. Ik vind vooral de verhalen van Sint en de piraten uit zijn verhalenkamer erg leuk. Ook maakt het de sfeer meteen goed door de liedjes en dansjes tijdens jouw sinterklaasavond!

Sint 1

Persoonlijk 

Je kunt de DVD bestellen of downloaden, net wat je zelf wilt. Het leuke is dat je de DVD of download helemaal compleet kunt maken en personaliseren tot wel acht personen per keer met leuke foto’s en bijzondere wensen en eigenschappen. Hoe kan het dat sint je leeftijd weet of je lievelingseten? Je selecteert een vraag en sinterklaas spreekt een speciale boodschap in. Ook kun je leuke foto’s toevoegen zodat het sinterklaasboek er echt persoonlijk uit komt te zien. Ook kun je de cadeautjes in huis en/of in een grote juten zak verstoppen en Sinterklaas kan dan verklappen waar deze cadeautjes zich bevinden.  De DVD krijg je thuis gestuurd per post en dit kan enkele dagen duren. Voor België geldt dat de post er drie tot vier werkdagen over kan doen.

Sint 2

Winactie

Als je ook graag zo’n persoonlijke video van sint wil winnen, doe dan nu mee! Laat hieronder je bericht achter waarom jij deze video wilt winnen. We mogen twee winnaars blij maken met een unieke code. Deze winactie loopt tot en met 27 november 2020 23.59 uur.

 

 

Totaal 28 reacties

Joelle

24 november 2020 om 13:04

Super leuk voor mijn dochter ik die graag mee!

Beantwoorden

Saskia van de Weterjbg

24 november 2020 om 13:14

Dit is inderdaad een leuk en goed alternatief voor de sinterklaasavonden en intochten die dit jaar anders zijn

Beantwoorden

Thea

24 november 2020 om 13:15

Ik zou onze sinterklaasavond leuk willen maken mer wen videoboodschap voor mijn kleinzoon

Beantwoorden

Judith den Dolder

24 november 2020 om 14:10

Hoera! Het leukste sinterklaasfeest van het jaar! Ik ben erg benieuwd en ook leuk dat je de foto’s kunt uploadenN

Beantwoorden

Marielle Smit

24 november 2020 om 14:35

Dat is eens origineel! Ik ga meteen even op de website kijken

Beantwoorden

Josje de Graaf

24 november 2020 om 14:57

Erg innovatief en ik heb er nog nooit van gehiird

Beantwoorden

Philine de Dauw

24 november 2020 om 15:05

Ik ben echt fan van Sinterklaas en vind het jammer dat we hem zo weinig in her echt hebben kunnen ontmoeten dit jaar

Beantwoorden

Sabrina Hoeks

25 november 2020 om 07:38

Ja heel leuk voor ons zoontje van 3 wij doen graag mee🙏🏻🍀😊

Beantwoorden

marlies mols

25 november 2020 om 07:57

mijn kleinkinderen gaan vast helemaal uit hun plaat als de sint vanaf de tv met ze praat, verras hen maar met zo’n leuk exemplaar, de schoentjes staan al klaar #duimenmaar

Beantwoorden

Nelly

25 november 2020 om 08:02

Dan wordt het zeker een heerlijk avondje.

Beantwoorden

Anna B.

25 november 2020 om 08:48

Wat fijn zou dat zijn voor onze 9 kleinkinderen! Wij vieren het dit jaar- in verband met ons 50-jarig huwelijk- in een vakantiepark met verschillende huisjes. Zo kunnen de kinderen elkaar toch zien! Allen nog gelovig in de goedheiligman! Wat zou het genieten zijn om ze samen voor de video van Sint te zien! Onbetaalbaar!

Beantwoorden

Thomas Geurts

25 november 2020 om 09:35

Dat zou schitterend zijn voor onze Lynn en Dex (3 en 5). Die zitten er zo ongelooflijk “in” dit jaar, die zouden helemaal gek worden hiervan! Levert meteen een waanzinnige “reactievideo op voor de archieven 😉

Beantwoorden

Marlies

25 november 2020 om 09:39

doe graag mee voor onze kids♡♡♡

Beantwoorden

Emma

25 november 2020 om 10:54

Wat een leuke actie! Ik maak graag kans zodat ik mijn Vlaamse familie toch met iets kan gaan verassen.

Beantwoorden

Marieka Waalwijk

25 november 2020 om 12:39

Ik zou supergraag mijn lieve zoon dave willen verrassen met een speciale boodschap van de Sint

Beantwoorden

Cindy

25 november 2020 om 14:18

Ik doe graag mee,zou deze graag willen winnen voor mijn dochter!

Beantwoorden

Debby Koeman

25 november 2020 om 14:43

Dit jaar vieren we door Corona Sinterklaas een beetje anders dan anders. Helaas geen groot feest met de hele familie, pakjes voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Om er voor mijn neefje en nichtje toch een onvergetelijke Sinterklaasavond van te maken, zou ik hen graag een persoonlijke boodschap van de Sint willen schenken.

Beantwoorden

Ivo Berkhout

25 november 2020 om 19:24

Door Corona is het niet mogelijk te genieten
Van een bezoek van Sint en Pieten
Maar deze video is dan voor elk kind
Het beste vacSint

Beantwoorden

Betty

25 november 2020 om 19:36

Leuk voor mijn kleinkinderen, nu Sinterklaas dit jaar niet thuis op bezoek kan komen

Beantwoorden

Roy

25 november 2020 om 20:36

Onze dochter geeft een probleem met prikkelverwerking. Dat dit jaar de intocht niet doorging voor haar jammer maar qua prikkels eigenlijk beter. Een video zou voor haar geweldig zijn en is de boodschap te reguleren

Beantwoorden

karin de graaf

25 november 2020 om 23:35

MAAKT HET TOCH NOG EEN BEETJE SPECIAAL DIT JAAR

Beantwoorden

Nelly

26 november 2020 om 09:26

Dan wordt het zeker een bijzonder avondje van Sinterklaas.

Beantwoorden

Christel

26 november 2020 om 10:40

Dat zullen mijn jongens (en ikzelf) heel erg leuk vinden. Ik doe graag mee met deze leuke actie

Beantwoorden

Ingrid Langstraat

26 november 2020 om 15:30

Wat zou ik mijn 3 lieve kanjers graag verrassen met een video van de Sint. Wat zullen ze glunderen als de Sint hun naam noemt en zij zichzelf in het grote boek zien staan. We willen er echt een feestje van maken met de kids en pakjesavond beginnen met deze video is natuurlijk ontzettend leuk!!!

Beantwoorden

Marian B

26 november 2020 om 16:16

Dat zou de kers op de taart zijn voor pakjesavond! Ik doe mee voor de kinderen, kijk al uit naar hun verraste snoetjes als ze zichzelf in de video zien.

Beantwoorden

Marianne

26 november 2020 om 20:48

Supertof voor onze 3 kids! Alle drie nog volop in de sinterklaasleeftijd!

Beantwoorden

Ingrid langstraat

27 november 2020 om 06:26

Ik wil heeeel graag meedoen voor mijn 3 lieve kanjers. Wat zullen ze dit geweldig vinden. Aan het begin van pakjesavond de sint je naam horen zeggen en jezelf in het grote boek zien staan, dat is ontzettend leuk. De jongste van 5 is heel zenuwachtig en vindt alles van de Sint zo leuk. En de oudste gelooft niet meer maar zal heerlijk mee genieten!!

Beantwoorden

Manon

27 november 2020 om 17:21

Pakjesavond zonder alle neefjes en nichtjes zal toch een beetje leuker zijn met zo’n gave video!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.