25

sep

Speelgoed 3
In Kids \ Kids

Passiescore:

Speelgoed van het jaar verkiezing: stem nu!

Door Redactie

Wat is dit weer een leuke tijd want de feestdagen komen eraan met sinterklaas en kerst. En ook de verkiezing van Speelgoed van het Jaar, zodat je leuke en inspirerende speelgoed kan kiezen voor jouw kindjes. In de afgelopen weken hebben we het leuke speelgoed in de categorie van 0 tot en met 3 jaar mogen uittesten en we hebben een favoriet. Maar eerst natuurlijk de vraag welk speelgoed is genomineerd voor de titel van Speelgoed van het Jaar. 

Het is vooral voor kleine kindjes altijd fijn als het speelgoed lekker kleurrijk is. De primaire kleuren, zoals rood, groen, geel en blauw, doen het altijd goed en vallen op. En als het geluid maakt is het ook een pré. Dat vinden kinderen altijd leuk. Maar hoe ouder onze meisjes worden, hoe leuker ze het vinden om te spelen met speelgoed dat beweegt, kan worden geduwd of verder kan ontdekken. Ons jongste meisje is nu vooral op ontdekkingstocht. Het is heel leuk om te zien hoe ze steeds weer nieuwe dingen kan.

Acrobaten 

De eerste nominatie voor Speelgoed van het Jaar zijn de acrobaten van SmartMax. Het is kwalitatief goed speelgoed met magneten en ziet er leuk uit. De meisjes spelen ook nog veel met de gezichtjes en rammelaars. Ook deze acrobaten bestaan uit verschillende vormen van vierkanten, driehoeken en cirkels. Je hebt 24 verschillende mogelijkheden op de kaarten. Als onderstel neem je de rode basis met metalen oppervlak waar je het acrobaatje kunsten laat maken. Het is heel veelzijdig en je kunt er uren mee spelen.

Speelgoed 1

Speel Stopdans met dansende Bing

Iets wat geluid maakt, is altijd leuk voor de nieuwsgierige meisjes van ons. Je moet Bing nadoen en door in zijn hand te knijpen, hoor je allemaal dansjes. Na een tijdje moet je stil staan als de muziek stopt! Bing is een interactief konijntje en zegt allerlei zinnetjes. Ook zijn oren geven licht op de toon van de muziek. Er zijn vier verschillende muziekjes en Bing beweegt lekker dansend mee op de muziek.

Speelgoed 2

Poppenkast van Peppa Pig 

De hit van dit jaar is toch echt het Peppa Pig poppenhuis. Allereerst is het mooi gemaakt van duurzaam materiaal: hout. Het is zo ontzettend leuk. Je klapt het open, maar dit is voor ons jongste meisje nog wel wat lastiger. Er zit een ring op waarmee je het poppenhuisje kunt afsluiten. Ook heb je allemaal kleine meubeltjes, zoals een bad, tafel (zie je zelfs twee kanten kunt gebruiken als bed voor de slaapkamer), een koelkast, televisie en stoeltje. Onze meisjes kunnen uren mee spelen. De jongste vindt het vooral leuk om het open en dicht te doen. Ook zit het poppetje van Peppa Pig er ook bij. Voor ons is dit in huis absoluut de nummer één!

Speelgoed 3

Je kunt nu stemmen op het speelgoed van Speelgoed van het Jaar via deze website. Stemmen kan nog tot en met 25 oktober 2021. Dit jaar heb je ook extra categorieën zoals duurzaam speelgoed, kennerspellen, familiespel, kinderspel, puzzels, en ook de categorie voor speelgoed voor 18+. Wat vind jij het leukste speelgoed per categorie en heb jij al gestemd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.