21

okt

nijntje 10
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

nijntje de musical, pure nostalgie in het theater

Door Redactie

nijntje is hier een fenomeen. De meisjes hebben alles van dit lieve schattige konijntje. Wat al bij de geboorte begon, is nog steeds een hit. Daarom wilden we ook graag naar de première van nijntje, de musical. Het was een lange tijd geleden dat we in het theater waren geweest, maar afgelopen zondag was Stadsschouwburg Utrecht het decor van de eerste musical van nijntje. De meisjes hebben ruim een uur genoten van de leuke liedjes, verhaaltjes en de mooie decors van nijntje. 

School

Niet alleen nijntje was van de partij, maar ook haar klasgenootjes. Zoals ook haar klasgenootje Melanie en Daan, die eerst kwijt was. En ook nijntje’s verjaardag wordt gevierd. Eerst dacht nijntje dat ze haar waren vergeten, maar dat was helemaal niet. Haar opa en oma konden niet komen, maar gelukkig waren daar haar buren om het cadeautje te brengen. Een heel lief schattig hondje. Ook vierde nijntje haar kinderfeestje met haar vriendjes in een heus kasteel.

nijntje 7

Eerste ervaring 

nijntje komt naar het theater, ook bij jou in de buurt! Het is super leuk om met jouw peuter, dreumes maar ook kleuter naar het theater te gaan in de komende maanden, waar je wellicht door het weer toch meer binnen zit. Een leuke onderbreking van de dag. En ook leuk om je eerste theaterervaring te doen met je kleintje. Het is leuke en laagdrempelige voorstelling, waarbij onze meisjes van het begin tot het einde zijn geboeid en keurig bleven zitten. Ook zijn het leuke, kleurrijke decors met verschillende wisselende elementen zodat er veel blijft bewegen. Ook nijntje gaat met de tijd mee, want opa en oma maken zelfs gebruik van de video op de tablet, ook als ze niet kunnen komen met de verjaardag. Het wordt nog sfeervoller als je je nijntje knuffel meeneemt of een ander leuk speelgoedje van nijntje. Zo wordt voor jouw zoon of dochter nijntje het konijntje nog meer tastbaar. De teksten zijn geschreven door Ivo de Wijs, die weer mooie woordcombinaties heeft verzonnen en leuke gedichten maakte. Ook de liedjes zijn gezellig om te horen en leuk om mee te zingen. je ziet hier ook de sfeer van de boeken van Dick Bruna terugkomen. Het zijn vrolijke, primaire en frisse kleuren, die je ook passend vindt bij nijntje.

nijntje 6

Theaters 

nijntje de musical in de moderne look. nijntje de musical is de komende maanden te zien in de theaters in de grote steden. Kijk nu of er een voorstelling is in jouw buurt en koop de kaartjes voor deze leuke musical. Ook leuk voor opa en/of oma om met de kleinkinderen naar toe te gaan! Deze leuke familievoorstelling is nog te zien tot en met 8 mei 2022. Sommige voorstellingen zijn al uitverkocht, of er is een wachtlijst, dus wees er snel bij! Laat de oude tijden herleven, ga lekker met je kids naar het theater en ook voor ouders en opa en oma, je zult een leuke tijd hebben. Wanneer ben jij voor het laatst in het theater geweest?

nijntje 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.