22

feb

Nijntje boek 4
In Kids \ Geen categorie

Passiescore:

De leukste boekjes van nijntje voor het voorjaar

Door Redactie

Gelukkig mag het weer op het kinderdagverblijf dus onze meisjes kunnen de komende maanden weer leuke traktaties geven. We laten ons dit keer inspireren door nijntje met lekkere, gezondere en traktaties voor de hele familie. Ook waren we al een tijdje geleden bij de lancering van eten met nijntje en nu brengt dezelfde schrijver Samuel Levie ook het boek met heerlijke traktaties uit. Er  staan twee feestelijke nijntje verhalen voor de allerkleinsten en twintig lekkere, gezonde(re) traktaties voor de hele familie.

de traktaties 

Soms weet je gewoon niet wat je moet trakteren en dan zie je al die creatieve uitspattingen van andere ouders. Daar willen we niet bij achter blijven. De twintig recepten in trakteren met nijntje zijn ideaal voor ons als ouders, die op zoek zijn naar gemakkelijk te maken, feestelijke én gezonde traktaties. Ook ideaal voor het kinderfeestje in het voorjaar en de basis is steeds groenten en fruit en alle ingrediënten zijn gezond. Natuurlijk proberen we onze kinderen zo suikervrij mogelijk op te voeden, maar je mag soms best wel eens snoepen. De lekkerste traktaties vonden wij de  mango-kokospakketjes en bananenijsjes.

Nijntje boek 3

 de verhalen

Hoewel het een koekboek is, mogen natuurlijk de verhalen van nijntje ook niet ontbreken. Het is feest en ook al in de musical zagen we dat nijntje haar verjaardag vierde.  Ze gaat trakteren op school en thuis komen al haar vriendjes langs voor een feestje. Knorretje en betje bakken speciaal voor nijntje een taart! Maar met de verhalen is trakteren met nijntje is ook een heel leuk boek om cadeau te geven aan een (aanstaande) moeder of gewoon als moederdagcadeau. Het zijn twintig gemakkelijke recepten, die je in een handomdraai zelf maakt.

Nijntje boek 4

 

Het grote voorleesfeest 
nijntje is erg populair bij ons in huis. Zo lezen we iedere dag wel een verhaaltje van nijntje voor. Ideaal is dan ook het grote voorleesboek waarbij allemaal kleine verhaaltjes van nijntje zijn opgenomen. Omdat nijntje 65 jaar bestaat, zijn de leuke verhalen opgenomen in een uitgave als verzamelbundel. Vijf leuke verhalen in één boek, zoals nijntje in de dierentuin, het feest van nijntje, nijntje op school, nijntje huilt en koningin nijntje. Ook wederom een leuk cadeau als kraambezoek met heel veel leesplezier.
Nijntje 7 boekZijn de boekjes van nijntje bij jullie thuis ook zo populair?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.