13

mei

Negenmaandenbeurs 4
In Kids \ Kids, Uitjes, Zwanger

Passiescore:

De leukste nieuwe baby, dreumes en peuterproducten op de Negenmaandenbeurs

Door Redactie

De Negenmaandenbeurs vindt plaats in de RAI van 11 tot en met 14 mei 2022. Maar ook als je zwanger bent, kun je er leuke ideeën opdoen voor jouw toekomstige kindje. En voor onze meisjes waren er ook genoeg leuke dingen om te proberen. Heb je kleine kinderen? Dan is het zeker leuk om de komende dagen de Negenmaandenbeurs te bezoeken. Iedere dag van 11.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdagavond zelfs tot 21.00 uur. Je kunt er zelfs pretecho’s laten maken of (bak)fietsen testen op het nieuwe fietsplein. En: de producten van de Baby Innovation Award zijn bekend. In dit eerste artikel nemen we jullie mee naar een aantal leuke en nieuwe producten en stands. En de andere producten volgen in het tweede artikel. 

Opening Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs werd op woensdag 11 mei 2022 geopend door niemand minder dan Naomi van As, opnieuw zwanger en binnenkort uitgerekend van haar tweede kindje. De baby’s deden een kruiprace en voor Stichting Kinderziekenhuis van Oranje haalden ze samen met Mama Deli ruim € 14.000,- op voor onderzoek, kindvriendelijke behandelingen en een betere en fijnere omgeving van de behandelingen bij kinderen bij de zeven aangesloten kinderziekenhuizen.

Negenmaandenbeurs 1

Negenmaandenbeurs 4
Thule

Eén van onze favoriete merken is Thule. We zijn echt fan van de fietsstoeltjes. Ook dit jaar hebben ze weer een mooie stand met de nieuwste producten: de grote onthulling van Thule de allernieuwste Thule ‘Active With kids’ producten. Naast een nieuwe allround fietskar en stadskinderwagen Shine en Sleek Mallard Green. Thule Shine is een compacte en comfortabele wandelwagen voor in de stad. Van pasgeborene tot peuter, met deze nieuwe kinderwagen kunnen ouders vanaf de eerste dag in alle comfort door de drukke stad met hun kind. Het lichtgewicht, compacte en gemakkelijk te hanteren ontwerp van de kinderwagen is perfect om door de stad te navigeren en blinkt tevens uit met zijn premium functies.

Negenmaandenbeurs 6

Thule Courier is een fietskar voor het hele gezin. Ideaal voor lange ritten met je kids, maar ook voor inkopen op de wekelijkse markt. De Thule Courier vorm je in een handomdraai om van kinderwagen naar transportkar voor je boodschappen.

Negenmaandenbeurs 7

Baby Matters

In de winter vinden onze meisjes het fijn om een lampje bij hen op de kamer te hebben. Daarom zijn deze nachtlampjes van Baby Matters ideaal: het Belgische merk Yumy Yay heeft nu een leuk lampje waarbij je de vorm van een diertje kunt veranderen. In iedere verpakking zitten twee varianten, waarbij je Otti & Finn en Billy & Tika kunt toepassen. Leuk om te variëren voor de kleintjes. Magie brengen bij de kleine momentjes voor het slapen gaan: een olifantje, aapje, vogeltje of beertje geven zacht licht, zijn veilig en draadloos en kunnen zo worden meegenomen in bed. Deze nachtlampjes worden ook verkocht bij Baby Matters, een leuke webshop voor ouders met spullen om te eten, slapen, dragen en nog veel meer.

Negenaamdenbeurs 3

Negemaandenbeurs 2

Speelgoed per maand: Finn’s ToyBox

Een andere leuke ontdekking op de Negenmaandenbeurs is de Finn’s ToyBox. Mark, zelf vader van te vroeg geboren zoontje Finn, is de bedenker om een maandelijkse speelgoedbox te creëren om zo de ontwikkeling van je kindje te stimuleren. Zeker bij een te vroeg geboren kindje is het belangrijk om te stimuleren in zijn ontwikkeling en om achterstand te voorkomen. Door het aanbieden van het juiste speelgoed aan Finn, heeft het hem geholpen om zich goed te ontwikkelen. Met de Finn’s ToyBox wil Mark graag andere ouders helpen om speelgoed aan te bieden, wat perfect past bij de ontwikkelbehoeftes van je kleintje. Zij bieden elke drie maanden een nieuwe speelgoedbox aan met verrassende elementen. Hier in zit educatief speelgoed in en basisspellen, allemaal gemaakt van duurzame materialen. Er zijn boxen verkrijgbaar voor de leeftijden 0-12 maanden, 12-24 maanden en 24-36 maanden.

Stokke

De bekende Stokke TrippTrapp stoel bestaat dit jaar 50 jaar. Bij onze meisjes al jaren favoriet en ze zitten er er elke dag aan tafel aan. Je kunt tijdens de negenmaandenbeurs op de foto op de grote stoel en op 16 mei komt er een speciale Limited Edition uit. Nieuw dit jaar is de kinderwagen Stokke Xplory X Signature: een tijdloos en mooi design en hoogwaardige uitstraling, met een matte zwart onderstel en een matgouden duwstang. Ook zitten er allemaal gouden accenten op de zwarte kap, erg mooi.

Negenmaandenbeurs 5

Vini Mini

Ook bij uitstek is de Negenmaandenbeurs leuk om nieuwe merken te zien. Zelf vind ik de gemakkelijke en gezonde voeding voor baby’s om voedselallergie te voorkomen erg interessant. Vooral bij een notenallergie als een kindje pinda’s eet en daar achteraf allergisch voor blijkt te zijn, kan dat erg vervelend zijn. Vini Mini heeft daar nu iets op bedacht en dat zijn gezonde, gemakkelijke en betrouwbare voedingssupplementen, die bijdragen om bij baby’s voedselallergie te voorkomen. Daarom kan Vini Mini je helpen om kleine doseringen aan je kindje te geven. Laurie Lancee en Jozien Boersma kwamen met het idee van een preventieve blootstelling aan pinda en ei, in klein doseringen door middel van een drie of zes stappenplan. De porties zijn helemaal afgewogen en kun je dus gemakkelijk aan jouw kleintje in een kleine hoeveelheid geven. Het product is gemaakt van 100% pindameel en verdeeld in drie of zes porties. Deze zakjes zijn gemakkelijk te mengen met je eerste hapjes. Wanneer dit goed gegaan is, is het belangrijk om zeker nog voor zes maanden wekelijks pinda’s blijft geven aan jouw kleintje. Hiervoor kun je zes maanden de mijn eerste pinda Opvolgkit gebruiken.

 

Negenmaandenbeurs 9

Bron: Vini Mini

Babyverzorging 

Naïf Good Care is bij ons thuis één van de favoriete merken. Er zitten geen schadelijke stoffen en ingrediënten zitten in de producten. Het hele assortiment bevat billendoekjes, wasgel maar ook hebben ze een leuke lijn voor volwassenen.

Welke producten spreken jullie het meeste aan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.