15

mei

Peppa Pig 2
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Peppa Pig Live op schoolreisje naar het strand voor kinderen nu in het theater

Door Redactie

Het is ontzettend leuk om met je kinderen naar het theater te gaan. En in theater Markant in Uden kwam dit keer Peppa Pig en daar verheugden onze meisjes zich al weken op. Ze spelen heel vaak met het speelgoedhuisje van Peppa Pig en nu konden ze het varkentje in levende lijve in het echt in het theater zien. Zeker als de idool van de meisjes in het theater komt! Peppa Pig Live gaat dit keer over het verhaal dat Peppa Pig met haar vriendjes en vriendinnetjes op schoolreisje gaat naar het strand, maar onderweg gebeurt er nogal wat. Het schattige, maar toch wel een beetje ondeugende varkentje Peppa Pig is terug in de theaters. Ze beleven weer veel leuke avonturen. 

Het avontuur begint op school als de vriendjes en Peppa Pig horen dat ze een verrassing krijgen en op schoolreis gaan. Ze gaan op reis met de bus en gaan vele avonturen beleven. Juffrouw Konijn heeft het dit keer georganiseerd en neemt Peppa Pig en haar vriendjes mee op schoolreisje. De bestemming is nog niet bekend. Spannend hoor. Ze nemen hun rugtasjes en lunchtrommeltjes mee en gaan op weg, maar daar komen ze de eerste obstakels tegen. Onderweg doen ze ook nog leuke spelletjes zoals fruit happen, maar zullen ze de bestemming van het strand wel halen? Hobbel de bobbel, hobbel de bobbel en daar is de band lek. Het is spannend hoe de band weer kan worden gemaakt. Ook steken er eenden de weg over en kan de schoolbus er niet meer door. En wat nu? Gelukkig kunnen de eenden worden geholpen met oversteken. Maar uiteindelijk bereiken ze veilig de plaats van bestemming: het strand.

Peppa Pig 1

Dansen en zingen 

Het is een leuke voorstelling met veel bewegende en wisselende decors, gezellige en gemakkelijke meezingliedjes, lekker meedansen en meedoen met het stampen in de modderplassen. De decors zijn te herkennen door de films op Netflix en Nickelodeon. Ook kun je voorafgaand aan de voorstelling je eigen muziekklapper kleuren in de knutselhoek om gezellig mee te doen tijdens het optreden.

Peppa Pig 3

Leuk voor het gehele gezin 

De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar en duurt 55 minuten, ideaal dus qua lengte en tijd. Ook is er na afloop de mogelijkheid om op de foto te gaan met Peppa Pig en haar vriendjes. Dat vonden onze meisjes natuurlijk super schattig en leuk om te doen. Theater Markant in Uden heeft nog veel meer leuke familievoorstellingen. Wat vind jij zo leuk om met je kinderen naar het theater te gaan?

Peppa Pig 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.