17

mei

Kleine kleutertjes 3
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Nu in de bioscoop: twee kleine kleutertjes een dag om nooit te vergeten

Door Redactie

Een leuk uitje voor het weekend om met je kinderen naar de bioscoop te gaan. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen en het is dan ook leuk om speciale films voor peuters uit te kiezen. Op dit moment speelt de bioscoopfilm twee kleine kleutertjes een dag om nooit te vergeten in de bioscoop. We gingen naar Den Bosch voor de speciale familievoorstelling bij de Verkadefabriek. En je kunt er naar afloop ook nog heel lekker eten. 

Een baby op komst 

Anna en Joey zijn twee kleine kleutertjes, maar ze krijgen er binnenkort een broertje of zusje bij. Wat het wordt, weten ze nog niet. Anna hoopt vurig op een zusje. Op de dag dat papa en mama rust nodig hebben, neemt hun oom ze mee naar de kinderboerderij in de bakfiets. Maar Joey vindt het best spannend, want hij vindt het moeilijk om van huis weg te gaan. Maar op de kinderboerderij ontmoeten ze al snel leuke diertjes. Joey is helemaal weg van het geitje en samen ontsnappen ze uit de kinderboerderij. Maar het geitje en Joey moeten wel eten. Onderweg komen ze langs heerlijke fruitgewassen en gaan ze samen op avontuur. Hun oom vermaakt zich ondertussen met de spannende voetbalwedstrijd op zijn telefoon.

Kleine kleutertjes 1

Zing en dans lekker mee

De film wordt goed afgewisseld met leuke bekende en minder bekende kinderliedjes. Ook zijn er bekende thema’s dat je samen meer kunt bereiken door samen te spelen en samen te zoeken. Op een gegeven moment is Joey zijn lieve kleine geitje en wordt hij geholpen door twee andere vriendjes. De oma maakt heerlijke pannenkoeken en Joey wil alleen maar een pannenkoek met heel veel fruit. Onderweg strooit hij al het fruit op de grond op gepaste afstand zodat het lieve kleine geitje Joey weer kan vinden. Maar onderweg beleven ze nog veel meer avonturen. Leuke kinderthema’s verwerkt in vrolijke liedjes. Maar aan het einde os dan toch echt de baby geboren: Joey en Anna ontmoeten de baby en zijn erg blij. En ook het geitje komt weer goed terecht bij haar moeder. De liedjes van met name Jan Smit zijn heerlijk om naar te luisteren en ook zijn dochter Emma vertolkt een rol in deze film door de stem van Pippa.

Kleine kleutertjes 3

Familiefilm 

Een hele leuk feel goodfilm, die ook leuk is voor peuters, maar zeker oom voor kleuters. Onze meisjes hebben genoten en we kunnen de film zeker aanraden om dit in de bioscoop te gaan bekijken. Maar de Verkadefabriek organiseert vaker op zondag Familie Fun, een speciale dag met voorstellingen voor het gehele gezin. Maar ook andere leuke voorstellingen in iedere leeftijdscategorie zijn er te zien.

Kleine kleutertjes 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.