3

jun

Speeldag
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Tweede pinksterdag is Utrecht een echte speeltuin van goed speelgoed

Door Redactie

Op maandag tweede Pinksterdag 6 juni 2022 wordt Utrecht één grote speeltuin waar je gratis terecht kunt met je kinderen om lekker te spelen. Een leuke weekenduittip voor de komende vrije dagen. De speelgoeduitgevers komen samen in Utrecht om Goed Speelgoed te laten ervaren aan kinderen, ouders en eventueel opa’s en oma’s. Je kunt alles uitproberen en het nieuwste speelgoed zien en ontdekken. En het leuke is dat je er gratis naar toe kunt gaan. Het is een initiatief van Samen Spelen-plan, in samenwerking met de Verkiezing Speelgoed van het Jaar, al bijna 50 jaar het keurmerk voor Goed Speelgoed. 

Ook zijn er leuke nevenactiviteiten zoals springkussens en stormbanen. Je kunt er in Utrecht dus met het goede speelgoed spelen en iedereen is van harte welkom. Voor de dreumesen en peuters is er een speciaal plein met Bing, Peppa Pig en verstoppertje spelen met nijntje. Ook kun je lekker je gang gaan in het paradijs van Little Tikes, nu hopen op goed weer. Ben je iets ouder? Kom dan naar het Vredenburgplein voor de LEGO Master competitie, spelen met grote dominostenen, Just Dance om je dansvaardigheden te trainen en de DOMunder Escape Room oplossen kan ook een mooie uitdaging zijn. Je kunt er zelfs je Pokémon kaarten ruilen. Uiteraard is er ook genoeg te eten en te drinken. De Speeldag vindt plaats in het centrum van Utrecht tussen 9.30 ur en 17.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Als je je aanmeldt (dit is niet verplicht), maak je wel kans op een mooi spellenpakket:  https://samenspelen.nl/projecten/speeldag-utrecht-2022/

In de loop van het jaar worden er door de Verkiezing Speelgoed van het Jaar en de Nederlandse speelgoeduitgevers nog meer leuke activiteiten georganiseerd. Het Samen Spelen-plan wordt gekenmerkt door het feit dat het speelgoed veilig is en uitgebreid is getest, geen namaak maar volledig origineel en kwalitatief speelgoed waar jaren mee kan worden gespeeld. En uiteraard ook zo duurzaam mogelijk, want dat is belangrijk in deze tijd.

Speeldag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.