15

jun

PAW Patrol Live! NL 002 (LR) - Wim Lanser
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

De geweldige show van PAW Patrol de grote race nu in de theaters

Door Redactie

Bij welke peuter en kleuter is PAW Patrol nu niet favoriet? Sinds het succes van de voorstelling in 2019 is PAW Patrol nu terug in de theaters. De pups van PAW Patrol beleven weer een leuk en uniek avontuur. Hier moet je bij zijn in het theater. De burgemeesters Goodway en Hundinger maken zich op voor een spannende Grote Race in de Avonturenbaai. Op de dag, dat de race zal plaatsvinden, gaat het fout want burgemeester Goodway is nergens meer te bekennen en spoorloos verdwenen. 

PAW Patrol Live! NL 002 (LR) - Wim Lanser

Het verhaal 

Jaarlijks is er de prestigieuze race tussen de burgemeesters van Avonturenbaai, meneer Hundiger, en meneer Goodway van  Boeregat. De PAW Patrol pups wonen in Avonturenbaai. Het is een spannende race, waar door middel van opdrachten en aanwijzingen de volgende locatie wordt gedeeld. Hoe kom je bij de volgende locatie? De slimme burgemeester Hundinger is klaar voor de start, maar de race kan niet beginnen. Burgemeester Goodway is “kwijt”. Snel gaat Ryder de hulp vragen van de pups Chase, Skye, Marshall, Rocky, Rumble, Zuma en Everest. Maar de race kan niet zonder de burgemeester beginnen en Ryder gaat samen met de pups zoeken. De burgemeester van Boeregat gaat al snel van start, maar heeft toch problemen. Hij is geblesseerd en valt uit en dit betekent dat de pups de race gaan overnemen. Hoe leuk en spannend is dat voor de pups? De andere burgemeester is alleen een beetje gemeen en speelt vals. Daar hadden de pups niet op gerekend. Oei oei… De pups beleven allerlei leuke avonturen en komen overal terecht. Zelfs in een grote sneeuwstorm en iglo. Kunnen ze hieruit ontsnappen? De race wordt begonnen met echte sfeervolle en kleurrijke cheerleaders, die de race aankondigen. Er vinden afwisselend in mooie en levendige decors verschillende scènes plaats met leuke liedjes en enthousiaste muziek. Ook zijn er leuke grappen verwerkt in de vostelling, die ook voor peuters goed zijn te begrijpen

PAW Patrol Live! NL 003 (LR) - Wim Lanser
Review

Onze kinderen hebben genoten van en op het toneel. Ze vinden het geweldig om naar het theater te gaan. Voor hen zijn de hondjes echt superhelden. Het is een waar spektakelstuk met mooie, kleurrijke en verrassende decors door de speciale LED-verlichting, veel lichteffecten en ook hele mooie voertuigen op het podium. Ook het poppenspel is fantastisch. De auto’s zijn heel erg mooi gecreëerd en spreken de kleintjes echt aan. Ook wordt er veel gezongen. In de voorstelling zit na ongeveer 30 minuten een pauze van 20 minuten. In totaal duurt de voorstelling dus bijna 1,5 uur en dat is goed te doen. Door de pauze heb je de mogelijkheid om een drankje te kopen en naar het toilet te gaan.

PAW Patrol Live! NL 005 (LR) - Wim Lanser

De kinderen waren vanaf het begin tot het einde geboeid, erg leuk om te zien dat ze dit ook zo leuk vinden! De acteurs, die hun rol vertolkten, leken erg op de karakters van de pups en hadden ook een prachtig voertuig om in te shinen. Ook kun je na afloop op de foto met jouw favoriete pup. In het theater zijn meerdere plekken omdat mooie kiekje te maken! De puphelden zijn prachtig vormgegeven en dat kun je ook goed zien, Ook zijn de hondjes super schattig, enorm aaibaar en de superhelden. Er zat ook enorm veel humor in de show zelf. Als papa en mama kun je de grapjes wel waarderen, omdat je echt voortdurend entertainment ziet en het een zeer leuke voorstelling is. Zeker aan te raden voor peuters, kleuters en kinderen, die graag naar PAW Patrol kijken!

De voorstelling is vanaf juni tot en met september te zien in de grote theaters in Nederland. Kijk voor meer informatie via deze link. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal theaters en voorstellingen. Het is een echte familievoorstelling met schitterende liedjes en veel interactie.

PAW Patrol Live! NL 006 (LR) - Wim Lanser

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.