15

jul

Kaartje2 go 1
In Kids \ Geen categorie

Passiescore:

Ideeën voor een geboortekaartje dat echt bij jou past

Door Redactie

Hoe kies je een geboortekaartje dat echt bij je past? Een geboortekaartje is het liefst uniek en heeft ook later een emotionele waarde. Het is de trotse aankondiging van de geboorte van je kleine spruit. Je wil dus dat het goed zit. Wil je zelf het geboortekaartje ontwerpen? Dan zit je goed bij deze blog. 

Quote 

Een mooie slagzin of quote maakt je geboortekaartje af. Kies iets een zin of uitspraak waar jullie veel waarde aan hechten. Je kan ook kiezen voor een zin uit een boek of een liedje waar je helemaal warm van wordt. Wat je precies kiest, is natuurlijk heel persoonlijk. Misschien gaan jullie wel voor een mooie spreuk uit een kinderboek waar je fijne herinneringen aan hebt of een mooie uitspraak van je moeder of opa die jullie regelmatig oprakelen? Geen inspiratie? Het internet barst van de websites met quotes. 


Kaartje2 go 1

Voor of na de geboorte

Sommige ouders zijn al maanden voor de geboorte van hun kindje bezig met het kaartje, anderen pakken er hun tijd voor. Kies je ervoor om na de geboorte van je oogappeltje de geboortekaartjes te maken, kan een foto van je baby’tje of jullie nieuwe gezinnetje ook een leuke optie zijn. Heb je de dingen graag afgerond voor de geboorte? Sommige mensen zijn nu eenmaal graag tiptop voorbereid, dan is een foto van de pasgeborene natuurlijk nog geen optie, maar heb je het geluk gehad dat je een mooie echo hebt kunnen trekken? Dan is ook dat een leuk idee! 

Tekening en design

Het design en de tekening maakt of kraakt je geboortekaartje. Ga je voor enkel de naam die alle aandacht trekt of ook een handgemaakte tekening, schilderij, aquarel of misschien wel graffiti? Hou jij het liever sec? Dan kan enkel de naam van je kindje al voldoen. Je hebt specifieke geboortekaartjes voor een jongen of meisje, maar ook unisex en genderneutrale kaartjes zijn de dag van vandaag erg in trek. 

Kaartje 2 go 3

Originaliteit 

Misschien wil je wel je kat of hond vermelden in de tekst, want die is natuurlijk ook blij dat hij er een zusje bij krijgt. Of meteen ook de ontvanger uitnodigen voor het geboortefeest, de zomerbarbecue. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Wil je het geboortekaartje extra persoonlijk maken door de geadresseerden aan te spreken of misschien wil je wel in naam van je kleine de aankondiging te doen? En er is meer, veel meer! Think big! Wacht dat je van stickers, stempels of ballonnen en jawel, zelfs T-shirts kan je laten bedrukken met de naam van je ukje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.