17

okt

Verkiezing speelgoed van het jaar 2
In Kids \ Kids

Passiescore:

Verkiezing Speelgoed van het Jaar: stem nu!

Door Redactie

De leukste tijd van het jaar komt steeds dichterbij. Het heerlijk avondje, maar eigenlijk begint het al als de sint met de stoomboot in Nederland aankomt. Meestal drie weken voorafgaand aan pakjesavond, maar dit verschilt per dorp of stad. Ben jij al aan het zoeken naar leuke cadeautjes, die de sint kan geven? Wellicht helpt de verkiezing Speelgoed van het Jaar. We lichten graag een aantal leuke speelgoeditems uit. 

Het is soms best lastig om leuk, duurzaam en geschikt speelgoed te vinden voor je kind. Bij Speelgoed van het Jaar zie je per leeftijdscategorie leuk en nieuw speelgoed. Welk speelgoed is het meest duurzaam en genomineerd voor de felbegeerde prijs? Je hebt verschillende categorieën: familiespellen, familiespellen vanaf 10 jaar,  kinderspellen, kennisspellen, buitenspeelgoed, bouw en constructie, knutsel en creatief, pluche, voertuigen, poppen, peuter, duurzaam, wetenschap en educatie, actiefiguren en kidult, Zo kun je dus kiezen wat het beste bij jouw kind past en hij/zij leuk vindt.

Buurpoes Woezel & Pip 

Onze meisjes zijn helemaal dol op de pluche poes van Woezel & Pip. Het lijkt net alsof ze een nieuw vriendje in huis hebben. Het poesje is superzacht en praat gezellig en vrolijk mee. Deze schattige buurpoes van Woezel & Pip kan lopen en gaat echt om als vriendjes met onze meisjes. Ook kwispelt zijn staartje vrolijk mee en zingt het poesje liedjes. Ze moeten er echt vanaf blijven om hem zelf te laten lopen, maar het liefste nemen ze hem overal mee naar toe. Heerlijk om dit poesje te mogen verzorgen. We moeten opletten dat ze hem nog net geen echte melk geven iedere ochtend. De adviesprijs is € 29,99 en dit lieve poesje is genomineerd in de categorie pluche.

Verkiezing speelgoed van het jaar 2

Lekker kleien 

De meisjes zijn steeds meer bezig met kleien. Ook leuk dat hun creatieve vermogen zo verder wordt ontwikkeld. En met hun keukentje en de pannen en potten kunnen ze eindeloos spelen. We vonden het ontzettend leuk om de Play Do caféset te ontvangen. Hier kunnen ze de lekkerste ijsjes, shakes en drankjes mee maken. Ook kunnen ze een gezellig kopje koffie of thee zetten en lekker erop los fantaseren. In de set zitten leuke tangen, bordjes, kopjes en zelfs een heuse slagroomspuit! Er zitten acht verschillende soorten klei bij om allerlei leuke kleurrijke creaties te maken. Deze set is echt een schot in de roos voor onze meisjes. De adviesprijs is € 44,95 en het is van Hasbro.

Verkiezing speelgoed van het jaar 1

Jij kunt ook meedoen door te stemmen op de Speelgoed van het Jaar verkiezing voor de publieksprijs. Er is ook een vakjury, die per categorie drie winnaars heeft bepaald. Jij kunt meedoen en stemmen tot 8 november 2022. Meer informatie over het speelgoed vind je hier. Heb jij al leuke inspiratie voor pakjesavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.