26

sep

Peppa Pig 5
In Kids \ Kids

Passiescore:

Sinterklaastip: de auto van Peppa Pig met wiebelende dieren

Door Redactie

Peppa Pig is echt een hit bij onze meisjes. Het lieve biggetje beleeft samen met haar papa en mama en broertje George veel avonturen. Ze kijken het al van jongs af en spelen ook vaak met het huisje (vorig jaar winnaar Speelgoed van het Jaar 2021). Nu mochten we voor deze Sinterklaas de leuke nieuwe rode auto van Peppa Pig ontvangen. En auto’s, die hebben we in een meisjesgezin nog niet zoveel! Een leuk en betaalbaar cadeau om te geven met sinterklaas tijdens pakjesavond. 

Auto met geluid  

De hele familie van Peppa Pig kan mee met de auto. De betrouwbare en mooie rode auto komt ook terug in de avonturen van Peppa Pig in de televisieserie. De auto is helemaal geïnspireerd op de auto uit de animatieserie. Er passen twee figuurtjes in en Peppa Pig en mama Big worden meegeleverd. De kinderen spelen heerlijk met hun fantasie en doen net alsof ze een tour maken, gaan winkelen en zelfs op vakantie gaan. Hoe leuk is de fantasie van de meisjes. We hebben normaal al niet zoveel auto’s in huis, dus dit is extra leuk. De auto heeft een mooie bolling waar de figuurtjes goed in passen. Ook broertje George komt in de verhalen voor. De kofferbak van de auto kan open en dicht en ze stoppen er in hun fantasie allerlei spullen in. De auto maakt ook nog eens echt geluid: de toeter uit de animatiefilm, lachen, dollen en proesten uit de film. De meisjes rijden er uren mee rond en zijn lekker zoet.

Peppa Pig 5

Review

De auto rol gemakkelijk voort door de wielen. Alles wat geluid maakt, is leuk voor de leeftijd van 3 en 5. Ze spelen er uren mee en nemen de auto ook gemakkelijk mee naar opa en oma. Inmiddels hebben we al verschillend speelgoed van Peppa Pig en het is leuk te combineren. De auto is van goed en stevig materiaal en is een mooie aanvulling op de al bestaande collectie. Ook kun je de andere Peppa Pig weebles gemakkelijk in de auto zetten en dit is leuk als uitbreidingsset voor in de schoenen voor sinterklaas. Ook is het goed gemaakt voor de kleine kinderhandjes en kun je ze in het huisje gebruiken.

Peppa Pig 8

Leuk voor de kinderschoen of tijdens pakjesavond als jouw kindje ook helemaal fan is van Peppa Pig en van auto’s houdt, zowel geschikt voor jongens als meisjes. De prijs voor de rode auto met een Weeble figuur is € 24,98. Losse Peppa Pig Weebles figuren (vier stuks) zijn ook beschikbaar vanaf € 22,-.  De Weebles vallen niet om en zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en ouder. 


Peppa Pig 9

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.