17

nov

Video van sint 1
In Kids \ Kids

Passiescore:

Winactie Video van Sint, leuke verrassing voor sinterklaasavond

Door Redactie

Hoe leuk is het om een bericht van Sint te laten zien tijdens sinterklaasavond? Video van Sint is een leuke manier om de kinderen te verrassen en ook een persoonlijke boodschap te ontvangen van de goedheiligman. Je kunt nu meedoen met de winactie en dan maak je kans op een speciale code om de Video van Sint te winnen. Wie weet komt de Sint wel op jouw pakjesavond met een speciale boodschap? 

Persoonlijk verhaal 

In nog geen vijf minuten maak je online een persoonlijke video voor tijdens het heerlijk avondje. Je kunt dus downloaden via de website Video van Sint en kun het helemaal op maat aanmaken. Sinterklaas heeft een leuke video en eigentijds verhaal opgenomen van ongeveer 14 minuten. Ook Snoetje, de hulppietenhond doen dit jaar mee in het verhaal. Weet ij waarom Piet op de loopband staat? Je kunt kiezen uit allemaal leuke verhaaljes. Dit verhaal wordt samengevoegd met een leuk collage van foto’s van de kinderen, eventueel ouders of opa en oma. Je kunt ook bijzonderheden van de kinderen opgeven, zoals bijvoorbeeld het lievelingseten, de leeftijd, leuke foto’s en uiteraard kun je aan het einde ook vertellen waar de cadeautjes liggen verstopt. Helemaal leuk om met de Video van Sint pakjesavond te starten en de geheime plek aan te geven. Je kunt ook kiezen voor een DVD en je krijgt een speciale ansichtkaart van de Sint cadeau. Let wel: op = op.

Video van sint 2

Zo werkt het

Je kunt dus je persoonlijke videobericht van de Sint samenstellen. Je vult de namen, geboortedatum en eventueel andere bijzonderheden in over je kinderen, kleinkinderen of anderen. Je kunt ook een persoonlijk onderwerp toevoegen. Ons jongste meisje is bezig met zindelijk worden, dus het is handig dat Sinterklaas haar nog een complimentje geeft daarover. Maar ook het favoriete eten, de favoriete sport, je kiest uit maar liefst 450 onderwerpen en kunt dus altijd iets leuks verzinnen over de persoon. Je kunt dit dus helemaal op maat laten maken. Daarna kies je voor de DVD (die door Post NL wordt bezorgd) of voor de online video, die je binnen één uur per mail ontvangt. Zo simpel is het. Wat kies jij?

Video van sint 3

Winactie 

Heb jij ook al zin in pakjesavond? Doe dan mee met deze winactie en dit kan tot en met 26 november 2022 23.59 uur. Laat dan hieronder je reactie achter en geef aan waarom jij mee wil doen met deze te leuke winactie.  Zo ontzettend leuk en gezellig om jouw gezellige avondje te starten met Video van Sint.

Video van sint 1

Totaal 12 reacties

Josefien

17 november 2022 om 15:43

Leuk voor sinterklaasavond super creatief ik doe mee

Beantwoorden

Berendina

18 november 2022 om 10:58

Lijkt mij heel erg leuk om onze kleinkinderen mee te verrassen, ik verheug mij al op de blije gezichtjes!

Beantwoorden

Manon

18 november 2022 om 11:22

leuk, was de vorige keer een groot succes!

Beantwoorden

Ella

18 november 2022 om 11:31

Altijd leuk om met onze kleinkinderen te kijken. Nu onze kkeindochter Millie 9 november
geboren is,is het voor de andere kleinkinderen wel spannend of Sint dat al weet.

Beantwoorden

Marit

19 november 2022 om 07:42

De kinderen zijn nu op een leeftijd dat ze dit snappen dus de dvd lijkt mij erg leuk om op pakjesmiddag te kjjken met de opa’s en oma’s

Beantwoorden

Martje

19 november 2022 om 19:36

Zo leuk voor mijn. Zoontje Pepijn

Beantwoorden

Yvette B.

19 november 2022 om 23:20

Zo’n video is super leuk en willen we graag winnen en meedoen

Beantwoorden

Anna

20 november 2022 om 08:38

Ik kende dit nog niet lijkt mij reuze leuk om de kinderen mee te verrassen

Beantwoorden

Judith van Aalst

20 november 2022 om 12:06

Ik heb dat nog nooit gezien maar leuk om de pakjesavond zo gezellig te maken

Beantwoorden

Liselotte

20 november 2022 om 12:38

Zo gezellig en mooi

Beantwoorden

Yvette van Boven

22 november 2022 om 23:26

Zo gezellig om Sinterklaas avond te vieren met een leuke boodschap van de Sint

Beantwoorden

Janneke Pennings

23 november 2022 om 07:01

Bij opa en oma zou dit video leuknzijjn voor alle neefjes en nichtjes

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.