18

nov

Smart Games 1
In Kids \ Kids

Passiescore:

Sinterklaastip: Smart Games Brain Train, ideaal om te leren voor kinderen

Door Redactie

Smart Games heeft een fantastisch speelgoed en spellenaanbod voor kinderen, ook voor de allerjongsten. De meisjes spelen enorm graag met het speelgoed met magneten en kunnen hier zich urenlang mee bezig houden. Steeds weer nieuwe creaties maken, bouwen, afbreken en weer opnieuw beginnen. Het leuke is ook nog als ze worden uitgedaagd om na te denken, spelenderwijs leren, kunnen puzzelen en kunnen bouwen. We vinden het leuk om de Smart Games Brain Train als sinterklaascadeau te tippen!

Magneten

Smart Games heeft veel speelgoed met magneten in de felle basis kleuren en vormen. Met deze leuke trein Brain Train kunnen de meisjes een leuke puzzel maken, maar ook kleuren en vorm leren. Iets waar ze op het kinderdagverblijf ook een dag in de week druk en zoet mee zijn. De bedoeling is dat ze de vormen in de juiste volgorde in de trein plaatsen. Zo gemakkelijk is dat nog niet, zeker niet voor onze jongste peuter. Je krijgt steeds leuke opdrachten en ze worden steeds moeilijker met minder aanwijzingen. Je moet alle wagons aan elkaar maken in een logische volgorde. Heb jij het juiste spoor te pakken? Het voordeel van magneten is dat het gemakkelijk is vast te pakken en eenvoudig in elkaar te zetten is. Met dit kleurrijke speelgoed wordt ook de motoriek van je kindje ontwikkeld en daarnaast de creativiteit gestimuleerd. Zeer geschikte materialen voor de allerkleinsten om lekker te spelen, maar toch ook te leren. De verschillende materialen klikken gemakkelijk aan elkaar en de verschillende onderdelen kunnen ook worden gecombineerd. Van magnetisch speelgoed is bewezen dat kinderen veilig kunnen spelen, lekker kunnen experimenteren en ook nog overzichtelijk kunnen bouwen. Ook kunnen ze zelf nieuwe ontwerpen maken en bedenken. Hoe leuk is het als de creativiteit van je kindje wordt gestimuleerd?
Smart Games 1

Spelenderwijs leren 

Automatisch en onopvallend traint de peuter het brein. De jongste vindt het vooral leuk om de trein te vormen, de oudste vindt het vooral leuk om de puzzels en vormen op te lossen. Er zitten in dit spel 48 opdrachten en het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ons oudste meisje van vijf jaar speelt er ook heel veel mee. In de verpakking zit een locomotief, twee wagons, negen gekleurde blokken met verschillende vormen en het boekje met de verschillende opdrachten. Met ons oudste dochtertje spelen we vooral de opdrachten. Kinderen leren hierdoor plannen, flexibel denken, ze ontwikkelen hun ruimtelijk inzicht en leren ook denken in oplossingen door visueel waar te nemen. De adviesprijs is € 39,99 en onder andere te koop bij Bol.com. Smart Games Brain Train is aangeraden vanaf kinderen van 3 jaar, dus ideaal voor peuters en kleuters. Wat vinden jouw kinderen van speelgoed met magneten?

Samrt Games 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.