26

nov

Ammersoyen 3
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Bezoek 26 en 27 november het echte kasteel van Sinterklaas uit de film in Ammerzoden

Door Redactie

Ben jij al naar de bioscoop geweest? Hoe spannend is het om naar de Sinterklaasfilm het Gespuis van Sinterklaas te gaan. Maar wist je dat deze film is opgenomen in Kasteel Ammersoyen vlakbij Zaltbommel? Dit weekend kun je dus echt gaan kijken waar Sinterklaas slaapt, waar de cadeautjes worden ingepakt en waar de Pieten werken om jouw cadeautjes te verzamelen.

Dit weekend op 26 en 27 november 2022 bouwen de Pieten een feestje op Kasteel Ammersoyen! Je kunt een ticket kopen voor het gehele gezin (kinderen tot en me 3 jaar zijn gratis). In het kasteel zijn allemaal opdrachten uitgezet door middel van een speurtocht. Pas op, want je gaat door hele smalle gangetjes en via kleine trappetjes, hoe leuk is dat? Ook mag je de zak van Sinterklaas door de schoorsteen gooien, je mag raden wat er in de zak zit bij zwarte Piet en je mag zelfs allerlei vragen over Sinterklaas beantwoorden. Je ziet waar de slaap- en werkkamer is van Sinterklaas en kunt ook nog lekker dansen in de disco. En overal zijn zwarte Pieten om je te helpen als het onverhoopt niet lukt.

Ammersoyven 2

Alles zal in het teken staan van de nieuwe sinterklaasfilm ‘Gespuis in de speelgoedkluis’.  Ook heeft Sinterklaas een speciale boodschap voor je achtergelaten! Je kunt je mooi laten schmincken, een kleurplaat kleuren waar je leuke prijzen mee kunt winnen en lekkere erwtensoep of een broodje knakworst (ook vegan!) eten. Na afloop krijg je, als je alle opdrachten goed hebt gedaan, nog een lekker zakje met pepernoten mee naar huis. Je kunt nog een mooie wandeling maken rondom het kasteel en je kunt je auto gemakkelijk gratis parkeren. Dit is een leuk uitje voor het gehele gezin en je kunt nog tijdsloten reserveren voor dit weekend. En als het op zondag gaat regenen, heb je een leuk droog uitje voor jou en de kinderen. Onze meisjes vonden het geweldig om het kasteel van Sinterklaas te zien en te ervaren. En zeker met alle opdrachten is het spannend om zo door het kasteel te lopen. Last minute tickets koop je via deze link. Met je Museumjaarkaart krijg je een flinke korting en kun je naar binnen voor maar € 3,-.

Ammersoyen 1

Heb je trouwens de trailer al gezien van De Grote Sinterklaasfilm? Klik hier voor de trailer.

Ammersoyen 4

Voor de derde keer op rij is kasteel Ammersoyen het decor van het Grote Sinterklaaskasteel! Vanaf nu is de film landelijk te zien in de bioscopen. Heb je de film gezien? Dan zal je veel herkennen uit de film tijdens je kasteelbezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.