7

dec

Wil 1
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Nu in de bioscoop de fantastische familievoorstelling Wil de Krokodil

Door Redactie

Het weer is soms miezerig en regenachtig en wat is er dan leuker om samen met je kinderen naar de bioscoop te gaan. Er verschijnen de komende weken ontzettend leuke nieuwe familiefilms in de bioscoop. Afgelopen weekend ging Wil de Krokodil in première en we waren erbij. Een humoristische film waar we allemaal en de meisjes zeker van hebben genoten. Universal Pictures en Sony Nederland presenteren deze winter Wil de Krokodil, een absolute film, die je moet zien als je van een leuke film houdt met leuke muziek en vanaf nu draait deze film alleen in de Nederlandse bioscopen.

Wil 5
Wil 7

Waar gaat het over: het verhaal 

Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

Wil 4

Leuke boodschap

De Franse naam voor de film is Lyle, Lyle, Crocodile. Het is een echt muzikaal feestje met leuke melodies maar ook zijn nieuwe nummers te horen, in de originele versie gezongen door Shawn Mendes en geschreven door het team achter de muziek van The Greatest Showman, Benj Pasek & Justin Paul. Ook zijn er speciale nummers gemaakt voor de film en gemaakt door onder andere Pasek en Paul samen met Ari Afsar en vele anderen. De muziek is geweldig en enkele nummers raken ons ook. Vooral het liedje dat Wil op het dak zingt en de scènes van de diva als vrouw, die haar zin niet krijgt. Daarnaast zit er ook leuke humor in deze film, die voor de volwassenen en wat oudere kinderen leuk is.

Wil 3

Heb jij ook al zin om deze kerstvakantie of een van de komende weekenden naar de film te gaan? Het leukste uitje van het jaar als het buiten minder mooi weer is en je zit heerlijk relaxed op de stoelen, even helemaal chillen met de kinderen. Kijk ook voor meer informatie waar de film draait via deze link.

Wil 7

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.